ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι κορυφής με τη Γιουγκ

Ντέρμπι κορυφής με τη Γιουγκ

Αγώνα με πολλά κίνητρα έχει χαρακτηρίσει ο Θοδωρής Βλάχος την αναμέτρηση με τη Γιουγκ για την 4η αγωνιστική του LEN Champions League.
Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/11, 19:00) είναι το ντέρμπι κορυφής του Β ομίλου της διοργάνωσης καθώς οι δύο ομάδες έχουν ως τώρα 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Πρόκειται για το δυσκολότερο έως τώρα παιχνίδι, που θα έχουν δώσουν  οι ερυθρόλευκοι σε μία δυνατή έδρα απέναντι σε μία από τις πληρέστερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πόλο.

Στην αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Κροατία συμπεριλήφθησαν οι: Μπλάνης, Δελακάς, Δεληγιάννης, Φλώρος, Φουντούλης, Καπότσης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Μάζης, Μουρίκης, Ντόσκας, Ποντικέας και Σχίζας.

Ταξίδευσαν επίσης ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο βοηθός προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτης και ο teammanager, Ακης Λογοθέτης.



*Στο άλλο παιχνίδι της 4 αγωνιστικής η Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει την Κρόιζλινγκεν.

Ρεπό έχει ο Ερυθρός Αστέρας.



Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)


1
Jug CO Dubrovnik
3
3
0
0
53
15
9
2
Olympiacos SC Piraeus
3
3
0
0
35
20
9
3
BVK Crvena Zvezda Belgrade
4
2
0
2
50
34
6
4
Montpellier Waterpolo
3
0
0
3
17
35
0
5
Schwimmclub Kreuzlingen
3
0
0
3
19
70
0


Ο Ερασιτέχνης για τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού:

"Οι πολίστες μας, Γιώργος Δερβίσης, Μανώλης Πρέκας και Παντελής Καλογεράκος και οι πολίστριές μας, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ελευθερία Πλευρίτουβρίσκονται με τις εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων, αντίστοιχα, στο Περθ όπου θα διεξαχθεί τοΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων /Νεανίδων. Ευχόμαστε  και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία και να χαρίσουν στο άθλημα τις υδατοσφαίρισης νέες επιτυχίες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου