ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καζάζης: "Θέλουμε τέτοια παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι"

Καζάζης: "Θέλουμε τέτοια παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, στάθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, υπογραμμίζοντας πως θέλει τέτοια παιχνίδια προκειμένου η ομάδα του να γίνεται καλύτερη.
Ο Δημήτρης Καζάζης άρχισε τις δηλώσεις του, δίνοντας συγχαρητήρια στους γηπεδούχους.
"Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Σήμερα έπαιξε με πολύ πάθος κι η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ήταν από τα παιχνίδια που μας λείπουν γιατί θέλουμε τέτοιους παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά και γενικά είναι ωραίο για το άθλημα να γίνονται τέτοια ματς", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

"Είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι, για το ευρωπαϊκό ματς, αλλά πήραμε τη νίκη κι αυτό μετράει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου κι όπως έχω πει είμαστε ομάδα συνόλου και φάνηκε σήμερα. Ο Εθνικός μας πίεσε στο σερβίς κι ο Μενέλαος (Κοκκινάκης) μας βοήθησε, ενώ κι ο Θάνος (Μαρούλης) όταν μπήκε άλλαξε την τακτική μας, είχε καθαρό μυαλό και ήρθε άνετα στο τέλος η επικράτηση".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ και με την αλλαγή πασαδόρου έπαιξε πολύ από το κέντρο χωρίς εμείς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Αυτό που με πείραξε, όμως, είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Νιώθω σα να μην ολοκληρώσαμε την προσπάθεια. Δεν στέκομαι τόσο στους δύο βαθμούς που χάσαμε, αλλά στο ότι αδικηθήκαμε από τους εαυτούς μας μετά το δ' σετ. Ίσως πιστέψαμε ότι εκεί τελείωσε το ματς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που κάνει δώρα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου