ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

27/11/2012

 

Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ για Ντε Βινσέντι 

26/11/2012

Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ για Ντε Βινσέντι 
Τις προθέσεις του Τόμας Ντε Βινσέντι για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να διερευνήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» συναντήθηκε με τον Αργεντινό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Μέχρι πρόσφατα ο 23χρονος χαφ δήλωνε πως επιθυμεί να παραμείνει στα Γιάννενα και φαίνεται ότι ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για υπογραφή νέου συμβολαίου με τον παίκτη.

Επίσης, ο κ. Χριστοβασίλης συναντήθηκε με τον Μιχαήλ για ανανέωση συμβολαίου, ενώ σειρά πήρε και ο νεαρός Γιάκος, που φαίνεται να έχει δώσει χέρια για νέο συμβόλαιο. Συνάντηση υπήρξε και με τον Πάντο για οικονομικής φύσεως θέματα.

Ναπολεόνι: «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα» 

26/11/2012

Ναπολεόνι: «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα» 
Στη διάψευση των δηλώσεων του Γιώργου Παράσχου μετά τη νίκη του Λεβαδειακού στην έδρα της ΑΕΚ ότι ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα προχώρησε ο ίδιος ο Ιταλός φορ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα. Το ξαναλέω ότι είμαι παίκτης του Λεβαδειακού και δεν κοιτάω κάτι άλλο», τόνισε ο πρωταγωνιστής της σαββατιάτικης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Ποιο ήταν το σχόλιό του για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στην ΑΕΚ

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για ολόκληρη την ομάδα και το γκολ για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ»

Για τη φάση του γκολ, όπου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κωνσταντόπουλου

«Προσπαθώ πάντα να ακολουθώ τη φάση, όταν κάποιος από την ομάδα κάνει σουτ, θέλω να είμαι εκεί για να κάνω κάτι. Δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να γίνει στη μικρή περιοχή. Σε αυτή τη φάση ήμουν τυχερός, επειδή η μπάλα έφυγε από τον τερματοφύλακα και ήταν ένα εύκολο τέρμα για εμένα».

Για την εικόνα του ματς στο ΟΑΚΑ

«Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ότι δεν ήταν εύκολο για εμάς, αφού η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και εμείς είχαμε το πολύ μία-δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο και όχι να μείνουμε στο 0-0. Στο τέλος ήρθε το γκολ και η νίκη για εμάς».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Λεβαδειακού

«Πιστεύω ότι έχουμε ευκαιρία να κοιτάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία, όμως ταυτόχρονα κοιτάμε τι συμβαίνει πιο κάτω. Απομένουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να τα κοιτάμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει. Σίγουρα θέλουμε να ανέβουμε πιο ψηλά. Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του αξία».

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του

«Δεν διαβάζω πολύ εφημερίδες και δεν είδα τι έχει πει ο κόουτς. Είμαι ακόμα εδώ, είμαι παίκτης του Λεβαδειακού και μέχρι τον Δεκέμβριο θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Όταν λήξει το συμβόλαιό μου είναι όλα ανοιχτά. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα. Το ξαναλέω ότι είμαι παίκτης του Λεβαδειακού και δεν κοιτάω κάτι άλλο. Δεν σκέφτομαι τα χρήματα και το μόνο που θέλω είναι να είμαι καλά. Τώρα θέλω να γίνω καλά, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον Λεβαδειακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει μετά τη λήξη του συμβολαίου μου».

Για το γεγονός ότι μπήκε ως αλλαγή

«Ήμουν τραυματίας και είχα πρόβλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να μένουν στον πάγκο. Ήξερα ότι δεν μπορώ να παίξω παραπάνω από ένα ημίχρονο. Για αυτό με άφησε στον πάγκο, αλλά νομίζω ότι βοήθησα με την είσοδό μου στον αγώνα. Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι. Να βοηθούν από το πρώτο λεπτό χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα διάφορους τραυματισμούς»

Για την φετινή ΑΕΚ

«Είδα μία καλή ομάδα. Μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Είναι καλή ομάδα και δεν της αξίζει εκεί που βρίσκεται. Έχει καλό προπονητής και παίκτες. Χρειάζεται ένα ‘κλικ’ για να πάει εκεί που πρέπει. Δεν είναι η χειρότερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα πάνε εκεί που πρέπει, γιατί έχουν καλό προπονητή και παίκτες».

«Διέσυρε τον Παναθηναϊκό…» 

26/11/2012

«Διέσυρε τον Παναθηναϊκό…» 
Λάβρος κατά του ρέφερι Αρετόπουλου και την ελληνική διαιτησία εμφανίστηκε ο Αντώνης Αντωνιάδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά. «Δεν μπορείς να διασύρεις έτσι τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο παλαίμαχος άσος. «Η κατ’ εξακολούθηση ατιμωρησία γιγαντώνει αυτούς τους ανθρώπους. Κάποτε οι διαιτητές υπολόγιζαν τον Παναθηναϊκό. Πλέον δεν τον σέβονται», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό, για:

-τη διαιτησία στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στον ίδιο αγώνα ακύρωσε κανονικό γκολ δια του επόπτη και έδωσε ένα πέναλτι που μόνο ο ίδιος είδε. Δεν ξέρω αν θα το έδινε και ο πρόεδρος του Πλατανιά. Για να δώσεις την εσχάτη των ποινών πρέπει να είσαι σίγουρος 100%, αν δεν είσαι δεν πρέπει να δίνεις πέναλτι. Αν μετρούσε το κανονικό γκολ στο 0-0 θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει κόσμο και ιστορία, δεν μπορείς να τον διασύρεις έτσι».

-τον τρόπο αντίδρασης του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια έχει άλλο χαρακτήρα. Εγώ μιλάω αγωνιστικά, για τις διαδικασίες που πρέπει να γίνονται, για τη συμπλήρωση των πινάκων και την ατιμωρησία. Αυτά είναι που συνθέτουν την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό καταρτίζονται όπως καταρτίζονται οι πίνακες και να τα αποτελέσματα. Τιμωρήθηκε πέρσι ο κ. Αρετόπουλος γι’ αυτά που δεν έγραψε; Φαντάζομαι τώρα επειδή υπήρχε θόρυβος θα παραπεμφθεί. Και τι έγινε; Θα βγει έξω από τους πίνακες για ένα μήνα και μετά θα επιστρέψει για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Αυτά πρέπει να είσαι από μέσα για να τα πολεμάς. Δυστυχώς στο ΔΣ της ΕΠΟ δεν υπάρχει άνθρωπος για να τα πολεμήσει από μέσα. Και γιατί ο ίδιος ο Αρετόπουλος δεν ζητά να μην σφυρίζει αγώνες του Παναθηναϊκού;».

-την προϊστορία του Αρετόπουλου με τον Παναθηναϊκό: «Ο άνθρωπος έχει προϊστορία. Δεν θέλω να αναμείξω τον Ολυμπιακό επειδή ήταν τέταρτος στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη το Φεβρουάριο του 2011. Κυνήγησαν και χτύπησαν παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν έγραψε τίποτα και ούτε τιμωρήθηκε για παράλειψη καθήκοντος. Η κατ’ εξακολούθηση ατιμωρησία καλύπτει αυτούς τους ανθρώπους και τους γιγαντώνει. Μπήκε ξανά στους πίνακες και να το αποτέλεσμα. Δεν τρέχει τίποτα, σαν κύριος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και πήγε σπίτι του. Φάνηκε ότι δεν υπολογίζει τον Παναθηναϊκό. Οι διαιτητές δεν υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό. Κάποτε τον υπολόγιζαν».

-την απόδοση του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς: «Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο καλά. Δεν έχει τόσο καλή ομάδα. Να συμφωνήσω με όσους λένε αυτά. Όμως δεν πρέπει να πάρω αυτό που δικαιούμαι; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αν δεν παίζω καλά, να μην κερδίζω, αλλά δεν μπορείς να διαμορφώνεις αποτέλεσμα σε βάρος μου. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και στην κατάσταση που είναι».

-τη μετέπειτα πορεία του Παναθηναϊκού: «Δεν με ανησυχεί η ήττα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Έγινε αλλαγή προπονητή, που για μένα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Έβλεπα την εικόνα και κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μπορείς να διώξεις 24 παίκτες. Ένας φεύγει και πολλές φορές αδίκως φεύγει. Όμως για να κάνεις τομή στα δρώμενα, πρέπει κάτι να αλλάξει. Έχασε το παιχνίδι των αποδυτηρίων και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τέλος πάντων, ας είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που πήγε. Μη νομίζει ότι του κάνω και πόλεμο. Δεν ήθελα, δα, να πάρω και τη θέση του. Τώρα ήρθε ο Χουάν και κέρδισε την εμπιστοσύνη των παικτών, άλλαξε την ψυχολογία και η ομάδα ρόλαρε. Έγιναν αυτά που έγιναν χθες, που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν η διαιτησία δεν ήταν τέτοια. Όμως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ρολάρει και θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια».

-τους σέντερ φορ του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει δύο σέντερ φορ, τον Τοτσέ και τον Πετρόπουλο. Πρέπει η ομάδα να παίζει με έναν από τους δύο ή και τους δύο. Ο Φορναρόλι είναι μεσοεπιθετικός, μπορεί να βοηθήσει πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά όχι στην περιοχή. Ούτε ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Κλέιτον πέρυσι που έχουν παίξει σε αυτή τη θέση μπορούν να παίξουν σέντερ φορ. Χρειάζονται ειδικά προσόντα. Αυτή τη στιγμή ο Τοτσέ και ο Πετρόπουλος υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, όση αξία και εμβέλεια κι αν έχουν».

-την ανάγκη ενίσχυσης το Γενάρη: «Η ομάδα θέλει βοήθεια με μεταγραφική ενίσχυση, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Το πώς θα το δούμε στο ΔΣ».

Μικροί αλλά θαυματουργοί 

26/11/2012

Μικροί αλλά θαυματουργοί
Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα κάτω των 17 του Πανιωνίου να δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΟΦΗ αλλά στο δεύτερο έκαναν το θαύμα τους. Φιλοδώρησαν τους Κρητικούς με τρία γκολ και η ομάδα του Κουζηνού πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για τους «κυανέρυθρους» πέτυχαν οι Γκούμας (33’), Καρβούνης (70’) και Μουσάι (74’) αλλά ο ΟΦΗ έχασε αρκετές ευκαιρίες σε ένα πολύ καλό ματς. Τώρα ο Πανιώνιος βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Αθανασόπουλος, Καλύβας, Μουτάφης, Πάγκαλος, Μπαρμπαλιάς (85’ Μπελέρης), Τζαφέρη (85’ Λέκκας), Καρβούνης (78’ Μάντζιος), Γιαννόπουλος (62’ Τραγόμαλλος), Γκούμας, Μουσάι, Νέστορας

Πλέον κοιτάει Παναχαϊκή 

26/11/2012

Πλέον κοιτάει Παναχαϊκή
Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του νταμπλ και αποτελεί μονόδρομο η νίκη στο μεθαυριανό ματς με τους Πατρινούς. Κάπως έτσι ξεκινάει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι δεν ξεχνούν τη χθεσινή ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, σήμερα έκαναν αποθεραπεία και πιο «χαλαρό» πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο διεθνής στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί εδώ και καιρό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

Εκτός προπόνησης ο Λάζαρ 

26/11/2012

Εκτός προπόνησης ο Λάζαρ
Από μία ίωση ταλαιπωρείται ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος είχε παρουσιάσει συμπτώματα από το χθεσινό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και αφού ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την κατάστασή του, του συνέστησαν να μη μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην… κολλήσει τους υπόλοιπους.

Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι τραυματίες Γκαρσία και Γεωργιάδης συνέχισαν για μία ακόμα ημέρα το ατομικό τους πρόγραμμα. Από αύριο η προσοχή στρέφεται στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής απέναντι στη Βέροια

Χωρίς Κοντοέ στην Τρίπολη 

26/11/2012

Χωρίς Κοντοέ στην Τρίπολη
Στο ματς της 16ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία του από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών ο Γιάννης Κοντοές.

Ο Έβαλντ Λίνεν προτίμησε η ΑΕΚ να έχει στη διάθεσή της τον έμπειρο αμυντικό στους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και Ατρόμητο, που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας θα λείψει ο τιμωρημένος Κορδέρο, ενώ Βλάχος και Φέτσης θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Στο όριο είναι αρκετοί παίκτες: Βλάχος (6), Κατίδης (3), Φούντας (3) και Κουτρουμπής (3).

Σενάριο… καταστροφής 

26/11/2012

Σενάριο… καταστροφής 
Για οριστικό «ναυάγιο» στις επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν λόγο κάποια σενάρια τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και οι επαφές των υποψηφίων επενδυτών με τους πιστωτές για το «κούρεμα» των χρεών συνεχίζονται κανονικά δίχως να έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση.

Μάλιστα Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς πήγαν το μεσημέρι στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές.

Η καθυστέρηση στην κατάληξη της υπόθεσης, είναι αλήθεια πως έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς τα χρέη συσσωρεύονται και η υπομονή όσων χρωστά χρήματα η ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών της ομάδας, εξαντλείται.

Οι διαρκείς αναβολές στο φινάλε των διαπραγματεύσεων έχει αποδοθεί μέχρι τώρα από τους ανθρώπους της διοίκησης στη σχολαστικότητα του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του, κάτι που-καλή τη πίστη-εκλαμβάνεται ως δείγμα υπευθυνότητας και σοβαρότητας από την πλευρά τους.

Μένει να φανεί αν η ανησυχία είναι βάσιμη ή όχι. Γιατί εφόσον δεν προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η διάλυση είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ...

Διοικητικό συμβούλιο… εξπρές! 

26/11/2012

Διοικητικό συμβούλιο… εξπρές!
Λίγα λεπτά διήρκησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο έγινε χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων στις 20 Δεκεμβρίου (11:00 πμ).

Τότε, θα συζητηθεί η αλλαγή του καταστατικού για τον καταρτισμό νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα έχει λιγότερα μέλη. Πρόθεση είναι το 20μελές να γίνει πιο «ευέλικτο» και σε πρώτη φάση να γίνει 12μελές.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Αλαφούζος δεν παρευρεύθηκε στο Δ.Σ.. Ηταν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά ασχολήθηκε με άλλα θέματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στο συμβούλιο, το οποίο, ούτως ή άλλως, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

«Μπορώ να παίξω βασικός στον ΠΑΟΚ» 

26/11/2012

«Μπορώ να παίξω βασικός στον ΠΑΟΚ»
Ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στάθηκε όρθιος στις μονομαχίες με τους «ερυθρόλευκους» και τόνισε πως επιθυμεί να δείξει στον Γιώργο Δώνη πως μπορεί να παίξει βασικός στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την προπόνηση:

Για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Όταν μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αν τα καταφέρεις είναι ευκαιρία να δείξεις στον προπονητή τι αξίζεις. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να πάρω θέση βασικού. Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να βελτιώνεται συνεχώς. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε περισσότερο πάθος, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ίσως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

Για τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ: «Από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ στόχος ήταν να καθιερωθώ, ακόμη δεν έχω πετύχει κάτι, στο μέλλον θα μπορέσω να πάρω κι άλλες ευκαιρίες».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα να έχει παίκτες δικούς της, υπάρχουν κι άλλοι στον ΠΑΟΚ όπως ο Πέλκας και ο Δεμιρτζόγλου και σίγουρα με τον χρόνο θα δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν».

Για το πρωτάθλημα Νέων και τις διαφορές με την μεγάλη ομάδα: «Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το πρωτάθλημα Νέων, αλλά εμείς από εκεί βγήκαμε, χρωστάμε πολλά στους προπονητές μας. Όπου κι αν παίζεις πρέπει να δίνεις τα πάντα. Όλοι οι μικροί θέλουμε έναν ΠΑΟΚ δυνατό να κατακτά πρωταθλήματα και με υπομονή από τον κόσμο θα το καταφέρουμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να στηρίξει τα νέα παιδιά και τον προπονητή ο οποίος φαίνεται πως έχει όρεξη να βγάλει κι άλλους νεαρούς παίκτες. Εγώ χρωστάω πολλά στον πατέρα μου που με έφερνε από τον Κορινό μέχρι εδώ, επίσης, με βοήθησαν ο Σαλπιγγίδης, ο Φωτάκης και ο Αθανασιάδης, κι έξω από το γήπεδο ο Κυριάκος και ο κ. Ιωσηφίδης. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε. Πάνω απ' όλα στους αγώνες πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος γιατί αλλιώς θα κάνεις λάθη που θα στοιχίσουν στην ομάδα σου».

Για την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια: «Όταν ο μεγαλομέτοχος έρχεται και πριν και μετά τον αγώνα μας βοηθάει. Όσον αφορά το πριμ ίσως έπρεπε να δοθεί στα προηγούμενα ματς, αλλά και τώρα το βλέπω λογικό».

Για τον ανταγωνισμό στο δεξί άκρο της άμυνας: «Με τον Αποστολόπουλο είμαστε φίλοι, ο Έτο μας βοηθάει και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Αν θέλουμε να είμαστε κοντά στο κυνήγι του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο να έχουμε καλή πορεία αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, ξεκινάμε από την Βέροια. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη πολλά ματς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Ανακάλεσε με τρόπο ειρωνικό 

26/11/2012

Ανακάλεσε με τρόπο ειρωνικό
Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ανακάλεσε την ανακοίνωση που είχε βγάλει στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (στην οποία είχε κάνει λόγο για «μικροχειρουργική» διαιτησία), αλλά το έκανε με τρόπο ειρωνικό.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είχε καλέσει τη «Συμμαχία» να ανακαλέσει την ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Με την υπ΄αριθμ.112/7-11-2012 απόφασή της, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Λεοντή και τα μέλη Γεώργιο Βλάσση και Μαρία Αναστασάκη δέχθηκε την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ΄ αριθμ. 313/4-10-2012 πλήρως απαλλακτικής απόφασης της ΠΕ/EΠΟ για το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012», με την οποία είχε κριθεί ότι το περιεχόμενο της ανακοινώσεώς μας υπήρξε απολύτως εύλογο και σύννομο, εξαφανίζοντας δε την πρωτοβάθμια απόφαση, έκρινε ότι το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» τέλεσε πειθαρχικό παράπτωμα κατά το ακόλουθο περιεχόμενο της υπό κρίση ανακοινώσεως: «Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…», επιβάλλοντας την πειθαρχική ποινή της επιπλήξεως με την υποχρέωση ανακλήσεως της ανακοινώσεως.

Μετά ταύτα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012 εις εκτέλεση της ως ανω αποφάσεως δηλώνει ότι ανακαλεί το κατωτέρω περιεχόμενο: «Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…».

Προφανώς,

Α. η εν εξελίξει δικαστική διερεύνηση σε επίπεδο ανακρίσεως της υποθέσεως των «στημένων αγώνων», στην οποία εμπλέκονται πλήθος ενεργών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου, οφείλεται σε δικαστική πλάνη,

Β. η -προηγηθείσα κατά δύο εβδομάδες της «επιλήψιμης» ανακοινώσεώς μας- καταγγελία του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου ΚΕΔ για σκάνδαλο στημένων πινάκων διαιτητών ήταν άνευ σημασίας

και συνεπώς η ΣΥΜΜΑΧΙΑ «πλανήθηκε πλάνην οικτράν».

Μετά δε και την τελευταία αγωνιστική, δεν μένει παρά να διαπιστώσουμε ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άμεμπτο και παράλληλα τα συστήματα και οι θεσμοί λειτουργούν με αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό τρόπο.

Γιατί έκλεισε η μπουτίκ στην Τούμπα 

26/11/2012

Γιατί έκλεισε η μπουτίκ στην Τούμπα
Όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ πέρασαν σήμερα από την μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, την είδαν κλειστή.

Η ΠΑΕ εξηγεί ότι σήμερα έγινε απογραφή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και γι’ αυτό το κατάστημα δεν λειτούργησε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και το ΠΑΟΚ MEGASTORE ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας και το αγοραστικό κοινό, ότι το κατάστημα μας στο γήπεδο της Τούμπας θα παραμείνει κλειστό, λόγω απογραφής, σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ζητούμε από το φίλαθλο και αγοραστικό κοινό της ομάδας την κατανόηση τους.


Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος:

ΔΕΥΤΕΡΑ: 09:30 - 17:30
ΤΡΙΤΗ: 09:30 - 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:30 - 20:30
ΠΕΜΠΤΗ: 09:30 - 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:30 - 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 - 17:00»

Η Αστυνομία για τα επεισόδια εκτός Τούμπας 

26/11/2012

Η Αστυνομία για τα επεισόδια εκτός Τούμπας 
Επίθεση από ομάδα περίπου 600 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις αποκατέστησαν την τάξη, απωθώντας τα άτομα με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων και η ποδοσφαιρική συνάντηση διεξήχθη ομαλά», τονίζει, μεταξύ άλλων, η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.


Η ανακοίνωση:

«Χθες (25-11-2012), στην περιοχή της Τούμπας, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής συνάντησης, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 19:30 ώρα στα πλαίσιο του πρωταθλήματος «Superleague», ομάδα 600 περίπου ατόμων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν δημιουργήσει «φραγμό» περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη άφιξη των αθλητικών αποστολών.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με ενωμένες δυνάμεις, εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών διάφορα αντικείμενα όπως, πέτρες, βεγγαλικά, ξύλα καθώς και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά εννέα (9) αστυνομικοί και να προκληθούν φθορές σε τρία (3) σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αποκατέστησαν την τάξη, απωθώντας τα άτομα με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων και η ποδοσφαιρική συνάντηση διεξήχθη ομαλά».

Καλύτερα δεν γίνεται στον ΠΑΣ 

26/11/2012

Καλύτερα δεν γίνεται στον ΠΑΣ
Τα πράγματα εξελίσσονται εξαιρετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γιάννη Χριστόπουλο, που μετά την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και τις τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, είδε τον Γιώργο Ντάσιο να επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, έκαναν συντήρηση και χαλάρωμα. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα.

Ο Γιώργος Ντάσιος επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

Εισιτήρια Κυπέλλου

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11, 20:30), απέναντι στον Πανσερραϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το παιχνίδι ορίστηκε γενική είσοδος πέντε ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε επίσης πως κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με την τιμή τους να είναι η μισή από την αρχική.

Ευέλικτο και ισχυρό το «πράσινο» Δ.Σ. 

26/11/2012

Ευέλικτο και ισχυρό το «πράσινο» Δ.Σ.
Το πολυμελές σχήμα του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες αφού οι συνεδριάσεις, συχνότερα μετατρέπονται σε ανοιχτές συζητήσεις παρά δίνονται λύσεις στα προβλήματα…

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ούτως ώστε να συγκροτηθεί ένα Δ.Σ. από ισχυρές προσωπικότητες και ολιγάριθμο.

Για την αναδιάρθρωση του ΔΣ, απαιτείται η ψήφιση της από την καταστατική πλειοψηφία (67%) στη Γ.Σ. των μετόχων που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία αυτή τη στιγμή κατέχει το 60% των μετοχών και υπολείπεται μόλις ένα 7% για να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να... ρωτήσει, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί άλλο δρόμο. Ποιον; Φυσικά την συναίνεση όλων των υπολοίπων μετόχων, ούτως ώστε να είναι συσπειρωμένος ο σύλλογος και να πολεμήσει το παρασκήνιο και όλα τα εμπόδια που προκύπτουν στον δρόμο της ομάδας.

Καλά μαντάτα για Ελευθερόπουλο 

26/11/2012

Καλά μαντάτα για Ελευθερόπουλο 
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε τον Κώστα Μενδρινό να συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για πρώτη φορά μετά από καιρό και δείχνει να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Έλληνας μέσος περίπου πριν από ένα μήνα είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και είχε τεθεί νοκ-άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Ιστορικού». Σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση κανονικά και φαίνεται πως είναι πανέτοιμος για την επανεμφάνισή του στη Σούπερ Λίγκα.

Στην… εκκίνηση του πρωταθλήματος ήταν από τα βασικά «γρανάζια», έχοντας 7 συμμετοχές, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη συνέχεια τον ανάγκασε να χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια των Νεοσμυρνιωτών.

Πλέον ο «Ελέ» μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και σίγουρα λύνονται τα χέρια του για τις θέσεις στο κέντρο.

Εισιτήρια για το Κύπελλο

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της, εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Φωστήρα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 14:30.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έξω από τη Θύρα 2 του γηπέδου Ταύρου, την ημέρα του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Εβδομάδα με… αγκάθια 

26/11/2012

Εβδομάδα με… αγκάθια 
Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο, ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στην Ξάνθη, για να αντιμετωπίσει την ακριτική ομάδα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τα προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά, αφού οι Σανκαρέ και Περόνε θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους έχει επιβληθεί.

Παράλληλα ένα πρόβλημα που έχει προκύψει, και είναι της τελευταίας στιγμής είναι αυτό του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Ο Αργεντινός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ μετά τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει διάταση στον δεξιό προσαγωγό.

Το να παίξει στην Ξάνθη, είναι στον «αέρα» ακόμα, ενώ ίσως να πάρει ευκαιρία και ο Θανάσης Κωστούλας, ο οποίος φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Από προβλήματα άλλο τίποτα 

26/11/2012

Από προβλήματα άλλο τίποτα
Δεν έφτανε η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθαν να προστεθούν και «πονοκέφαλοι» στον Νίκο Αναστόπουλο, λόγω τραυματισμών. Ο προπονητής του ΟΦΗ είδε τον Σίσιτς να μην προπονείται λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Βέβαια, ο τραυματισμός του Σλοβένου μεσοεπιθετικού δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του «Αναστό». Κι αυτό γιατί στη προπόνηση της Δευτέρας δεν συμμετείχε ούτε ο Γουναρίδης, που επέστρεψε από τα Ιωάννινα με ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Χαριτωνίδης συνέχισε τη θεραπεία, προκειμένου να ξαναμπεί σύντομα σε φουλ ρυθμούς, ενώ ατομικά προπονήθηκαν και οι Κουρδάκης-Ιωαννίδης που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από ίωση, κάτι που τους κόστισε και τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση, όπου μετά το τέλος της ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει ποιους θα έχει μαζί του για το ματς του Κυπέλλου.

Την Τρίτη τα εισιτήρια με Άρσεναλ 

26/11/2012

Την Τρίτη τα εισιτήρια με Άρσεναλ
Την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Άρσεναλ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουν από αύριο οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν σχετικά με τη διάθεση τους αλλά και για τις τιμές τους οι οποίες κυμαίνονται από 20 έως 100 ευρώ.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 6η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ARSENAL, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 04/12/2012 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25 και 17, από την Τετάρτη 28/11 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και μέχρι εξάντλησης αυτών.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 € & 100 € (VIP)

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο τηλέφωνο 14707 την Τετάρτη 28/11 έως Κυριακή 02/12 η έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ την Δευτέρα 03/12 και ώρες 10:00 έως 18:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Τετάρτη 28/11 έως την εξάντλησή τους, στο τηλ.  801 500 7777 .

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη (04/12) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ.  210 4800909 ,απο την Τετάρτη 28/11 έως την Παρασκευή 30/11 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

«Στόχος μας η παραμονή» 

26/11/2012

«Στόχος μας η παραμονή» 
Πρωταρχικός στόχος της Βέροιας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα και μετά ότι καλύτερο, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο μέσος της «βασίλισσας του βορρά» υποστήριξε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στην Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς επετεύχθη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

«Πέραν του Ολυμπιακού, όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν την οποιαδήποτε», ανέφερε σχετικά με τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Γεωργίαδης στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Σίγουρα ικανοποιημένος αρκετά για το βαθμό, καθώς παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά είναι κυρίως σημαντικός για την ψυχολογία της ομάδας μας. Πιστεύω σε κάθε αγώνα που πας να παίξεις, πηγαίνεις για τους τρεις βαθμούς. Σπάνια θα πεις πάω να πάρω την ισοπαλία. Τώρα αν δεν σου κάτσει ο μεγάλος στόχος, πρέπει να είσαι ικανοποιημένος που παίρνεις ένα βαθμό κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με εσένα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της Βέροιας: «Δεδομένα έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα είχε ξεκινήσει από πέρυσι με έναν κορμό και ένα συγκεκριμένο στυλ που αγωνιζόμασταν, όμως με την έλευση του κ. Χάβου άλλαξε το στυλ μας, ήρθαν και νέοι παίκτες και χάσαμε χρόνο μέχρι να γίνουμε... ομάδα. Η τακτική του ήταν να βγαίνει η ομάδα στις αντεπιθέσεις. Μετά ήρθε ο κ. Καρύδας και άλλαξε εκ νέου το σύστημα της ομάδας, καθώς στόχος του ήταν να μας κάνει πιο επιθετικούς και πλην του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, αποδώσαμε καλά, αλλά δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα λόγω και τύχης. Τώρα με τον κ. Καλαϊτζίδη άλλαξε δεδομένα η ψυχολογία μας. Πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η σωτηρία και μετά ότι γίνει…».

Για τα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πλατανιά: «Κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όμως πέραν του Ολυμπιακού, μπορείς να χτυπήσεις όλα τα ματς ανεξαιρέτως. Και με τον ΠΑΟΚ θα πάμε για τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια θα αφοσιωθούμε στον Πλατανιά». Γενικά, οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι μια ταχύτητα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Όλες οι άλλες νομίζω θα διεκδικήσουμε στα ίσα ότι καλύτερο. Δεν πιστεύω στη τύχη, γιατί κάποια στιγμή παύει να ισχύει. Πιστεύω στη δουλειά και στην ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Για το… ελληνικό στοιχείο του πρωταθλήματος: «Είναι καλό ότι πλέον αγωνίζονται πολλοί μικροί Έλληνες και βοηθάνε. Αυτά έπρεπε όμως να είχε συμβεί νωρίτερα… Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σίγουρα το επίπεδο πέφτει, αλλά είναι άκρως φυσιολογικό γιατί επηρεάζεται πολύ και από την οικονομική κρίση. Πρέπει να κάνεις υπομονή και όπως πάνε τα πράγματα θα υπάρξει μια καλύτερη ημέρα…».

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» 

26/11/2012

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» 
Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Κέρκυρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιάννης Γκούμας.

Ο 24χρονος παίκτης στην παρθενική του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, σκόραρε και το πρώτο του τέρμα με τους Φαίακες.

Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξή του δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, ενώ εκφράζει και την βεβαιότητα ότι στο τέλος θα η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκούμα:

Για την πρώτη του συμμετοχή και το γκολ που πέτυχε, είπε:

«Ήταν πολύ καλό ξεκίνημα για μένα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Ήθελα να μπω μέσα και να τα δώσω όλα. Σκόραρα μετά από πέντε λεπτά, αλλά το κακό ήτα ότι ισοφαριστήκαμε στο φινάλε και δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως θα ήθελα. Ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ, αλλά έχω πετύχει κι άλλα ωραία τέρματα».

Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο αυτή η ευκαιρία που πήρε, σχολίασε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής, αν κάνει υπομονή θα την πάρει την ευκαιρία του. Έτσι πιστεύω εγώ. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος. Όποτε κρίνει ο προπονητής ότι με χρειάζεται και ότι μπορώ να βοηθήσω, εγώ θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Όσον αφορά την παραμονή της Κέρκυρας και αν είναι εφικτός στόχος, είπε:

«Στην αρχή όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Τώρα, όμως, μας υπολογίζουν πιο πολύ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα δεν είναι όπως εκείνη προηγούμενων πρωταθλημάτων. Αν εξαιρέσουμε κάποιες ομάδες που είναι πιο καλές και έχουν ξεφύγει, οι άλλες είναι περίπου στην ίδια κατάσταση. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι η «μάχη» για την παραμονή θα πάει μέχρι το τέλος».

Για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο με τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, είπε:

«Με πειράζουν και με έχουν μπερδέψει, αλλά είναι απλή συνωνυμία, τίποτα παραπάνω».

Τέλος για το αν έχει κάποιο γούρι, σχολίασε:

«Όχι, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Έχω κάποιος άγχος, αλλά αυτό είναι μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας».

Επεισόδια στην Κομοτηνή 

26/11/2012

Επεισόδια στην Κομοτηνή
Συμπλοκές μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των οπαδών του Άρη σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τoυ Πανθρακικό για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτές έγιναν κατά την είσοδο των φίλων των «κίτρινων» στο γήπεδο και την κερκίδα που θα συγκεντρώνονταν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι Αρχές έκαναν χρήση χημικών για να σταματήσουν τα έκτροπα. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ο διαιτητής να αποφασίσει την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Δεν ήταν όλα… ρόδινα με ΑΕΚ 

26/11/2012

Δεν ήταν όλα… ρόδινα με ΑΕΚ 
Ναι μεν ήρθε το σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτή συνοδεύτηκε και από ένα «πονοκέφαλο» στον Λεβαδειακό. Ο Βασιλείου υπέστη διάταση στον προσαγωγό στο ματς του Σαββάτου και έχει ξεκινήσει θεραπεία, προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις του με τους Βοιωτούς.

Βέβαια, αυτό δεν πτοεί τους «πράσινους» οι οποίοι αφήνουν πίσω τους το πρωτάθλημα και στοχεύουν στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πιερικό την προσεχή Τετάρτη.

Πλην του Βασιλείου, εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Κουτσόπουλος καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα.

Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το πρωί, όπου μετά το τέλος της ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος θα ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Θέλουν να τρέξουν στην ΑΕΚ 

26/11/2012

Θέλουν να τρέξουν στην ΑΕΚ
Είναι η διαπίστωση πως η υπομονή του κόσμου εξαντλείται;

Είναι η αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά τα σενάρια που μιλούσαν για «ναυάγιο»;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, από την ΑΕΚ διαρρέεται πρόθεση να «τρέξουν» οι διαδικασίες της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη.

Οι συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή συνέχισαν τις επαφές με μάνατζερ και παίκτες και στόχος είναι να τις ολοκληρώσουν ως το τέλος της εβδομάδας, ούτως ώστε από την επόμενη να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Η φήμη που αναπαράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ήθελε διατεθειμένο τον Βιντιάδη να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. Από τη διοίκηση ωστόσο δήλωσαν παντελή άγνοια για κάτι τέτοιο, ενώ πειστικότερη διάψευση προήλθε από το ότι οι συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν κανονικά και πάλι στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές.

Στη συνεργασία που είχαν λοιπόν επί πέντε ώρες περίπου με τον Ανδρέα Δημητρέλο, οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς προχώρησαν τις συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ. Δίνοντας προτεραιότητα στις περιπτώσεις που «καίνε» λόγω πιθανών κυρώσεων (Σάχα, Νασούτι, κλπ) και εισπράττοντας γενικά -τόσο θετικές, όσο και αρνητικές απαντήσεις.

Το θετικό ωστόσο που προκύπτει είναι η πρόθεση που διαρρέεται να υπάρχει για επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και ολοκλήρωσή τους ως την Παρασκευή. Ως τότε θα επιδιωχθεί να υπάρχουν τελικά συμπεράσματα για κάθε υπόθεση (μαζί με κάποιες των προμηθευτών που παραμένουν σε εκκρεμότητα).

Κι αφού γίνει μια… σούμα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο θα έχει «κουρευτεί» η οφειλή των 8 εκατ. ευρώ που έχει η ΑΕΚ πέραν του Δημοσίου, να υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε η είσοδος των Βιντιάδη και Χάρις να δρομολογηθεί από την επόμενη εβδομάδα.

Βαρύ διάστρεμμα ο Καραλής

26/11/2012

Βαρύ διάστρεμμα ο Καραλής
Τις υπηρεσίες του Γιάννη Καραλή θα στερηθεί η Κέρκυρα για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο νεαρός άσος της ομάδας των Φαιάκων υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι .

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια της Κέρκυρας με τον Τύρναβο για το Κύπελλο αλλά και αυτό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό.

Ο Καραλής θα αρχίσει θεραπεία με σκοπό να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός του Καραλή πρόβλημα για την Κέρκυρα υπάρχει και με τον Στέλιο Ηλιάδη. Διαπιστώθηκε ότι έχει μια διάταση στον ορθό μηριαίο και το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε ότι θα επανεκτιμά καθημερινά την κατάστασή του.

Έρχεται τιμωρία για τον Πίτου 

26/11/2012

Έρχεται τιμωρία για τον Πίτου
Η αντίδραση του Πίτου Γκαρσία στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Ξάνθη δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ούτε και από την διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα, για το λόγο αυτό, ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση την Δευτέρα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ποινή στον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί να και σε απολογία. Στα αγωνιστικά, η Δευτέρα ήταν μέρα ξεκούρασης για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι είχαν ρεπό. Από την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο επιστρέφει ο Ελίνι Δημούτσος, αφού εξέτισε την ποινή του.

Μέσα «Μπουμ» και Λάζαρος! 

26/11/2012

Μέσα «Μπουμ» και Λάζαρος!
Μπορεί το κλίμα να είναι «βαρύ» στον Παναθηναϊκό, λόγω της ήττας από τον Πλατανιά και τα παράπονα που έχουν οι «πράσινοι» για τη διαιτησία του αγώνα, ωστόσο ο Χουάν Ρότσα έχει… τρεις λόγους να είναι πιο χαρούμενος από Δευτέρα. Οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντρέ Πίντο προπονήθηκαν κανονικά μετά από αρκετό καιρό.

Δεδομένα υπάρχει κατήφεια στην Παιανία, κυρίως για τον διαιτητή Αρετόπουλο και τις αποφάσεις του στα Χανιά κόντρα στους Κρητικούς, ωστόσο στο «τριφύλλι» κοιτούν μπροστά και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική.

Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Πίντο προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα, παρέα με όσους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν συμμετείχαν στον αγώνα με τον Πλατανιά. Μάλιστα ο Λάζαρος είναι σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από τους άλλους δύο και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου, προκειμένου να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Κατά τα άλλα, στο αθλητικό κέντρο της Παινίας, όσοι έπαιξαν κόντρα στον Πλατανιά, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πάσες και στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα.

Ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε αποθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα που αποκόμισε στο ματς με την Μάριμπορ.

Και πώς να χάσει με τέτοιον «Παπ»... 

26/11/2012

Και πώς να χάσει με τέτοιον «Παπ»...
Χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Άρη, ο Πανθρακικός τον «σκόρπισε» με 4-0 και έφτασε τους επτά βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Ανώτερη από την αρχή η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που είχε σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (δύο γκολ και ένα δοκάρι), εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Γκέσιου και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Μπαϊκαρά και Λουσέρο.

Πολύ κακοί οι Θεσσαλονικείς, που ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις ένα σουτ προς της εστία του Κουτσόπουλου.



Το πρώτο ημίχρονο είχε τα πάντα! Πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Λουσέρο και με προβολή νίκησε τον Βελλίδη, που παρά την προσπάθειά του, έδιωξε την μπάλα αφού αυτή είχε περάσει την γραμμή.

Το ματς στη συνέχεια διεκόπη για 13 περίπου λεπτά, εξαιτίας ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο λόγος ήταν επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την είσοδο οπαδών του Άρη στο γήπεδο.

Η διακοπή του ματς όπως φαίνεται ευνόησε τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν με τον Βαϊρουά να σημαδεύει το δοκάρι στο 6’.

Η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλου να είναι κεφάτος και να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Η αποβολή του Γκέσιου στο 36’ έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τον Πανθρακικό που πέτυχε το 2-0 στο 44’ με κεφαλιά του Μπαϊκαρά μετά από μπαλιά του Μουνάφο.

Το μόνο αρνητικό για τον Πάυλο Δερμιτζάκη, ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, του Μακρυδημήτρη και του Μελίσση (που πήρε την θέση του Μακρυδημήτρη).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε τίποτα διαφορετικό, αφού ο Άρης δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισε το προσωπικό του κρεσέντο, κάνοντας το 3-0 στο 54’, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Βαϊρουά, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Βελλίδη.

Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε, αν και ο Πανθρακικός πίεσε προκειμένου να πετύχει και άλλο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 75’. Ο Βαϊρουά σέντραρε από δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, με τον επερχόμενο Λουσέρο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων.
Ο Έλληνας επιθετικός είχε και δοκάρι στο 85’ χάνοντας την ευκαιρία για το τρίτο προσωπικό γκολ και πέμπτο της ομάδας του. Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (Μελίσσης 13’, Μουνάφο 42’), Λαδάκης, Καστσελάν, Βαϊρουά (79’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος

Αναπληρωματικοί: Αντίλοβιτς, Στάθης, Μίνγκα, Γωνιάδης

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (Ψυχογιός 55’), Γκέσιος, Σουνάς (79’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (Κανούλας 62’)

Αναπληρωματικοί: Διούδης, Παντίδος, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος

Πασσιαλής: «Ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη» 

26/11/2012

Πασσιαλής: «Ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη» 
Απαρηγόρητος και εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Νίκος Πασσιαλής μετά τη βαριά ήττα (4-0) του Άρη από τον Πανθρακικό.

«Είναι μία ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη και θα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «κίτρινων».

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί είναι μία ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη και θα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε σήμερα. Αισθάνομαι άσχημα και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τώρα, η ομάδα θα πρέπει να βρει το ρυθμό της, για να ανακάμψει στη συνέχεια», δήλωσε στη Nova ο Νίκος Πασσιαλής, ύστερα από τη βαριά (4-0) ήττα του Άρη από τον Πανθρακικό.

«Θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα τα βάλουμε κάτω με τη διοίκηση. Είμαι πολλά χρόνια στο σύλλογο αυτό και σήμερα είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες στη ζωή μου. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταθεί στα πόδια της ενόψει της συνέχειας. Έχουμε αρκετούς νέους παίχτες, είναι θέμα χρόνου να πάρουν εμπειρίες, να δουλέψουν περισσότερο και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Τέλος θα ήθελα να πω πως η ομάδα αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό».

Για την κακή εικόνα της ομάδας: «Το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε να βγούμε άναρχα μπροστά και μετά την κόκκινη και το δεύτερο γκολ, τελείωσαν όλα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην εικόνα της ομάδας: «Περιμένουμε περισσότερα από τους παλιούς παίχτες για να αντέξουν το βάρος της φανέλας. Οι έμπειροι παίχτες πρέπει να δώσουν περισσότερα»

Μια απ’ τα ίδια… 

26/11/2012

Μια απ’ τα ίδια… 
Για ακόμα μια ημέρα, ο Γουέιν Τόμας προπονήθηκε ατομικά, καθώς ο έμπειρος αμυντικός της Βέροιας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση και τον δικέφαλο.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που… πονοκεφαλιάζει τον προπονητής της «βασίλισσας του βορρά», Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι στη διάθεσή του.

Όσοι έπαιξαν απέναντι στην Κέρκυρα, είχαν ρεπό προκειμένου να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, όπου προπονήθηκαν κανονικά.

Επόμενο «ραντεβού» παικτών και τεχνικού τιμ έχει οριστεί για την Τρίτη στις 16:00.

Τσαμπούρης: «Δεν είναι έκπληξη η πορεία του Αστέρα» 

26/11/2012

Τσαμπούρης: «Δεν είναι έκπληξη η πορεία του Αστέρα»
Μόνο απρόσμενη δεν χαρακτήρισε την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην φετινή Σούπερ Λίγκας ο Σάββας Τσαμπούρης.

Ο αμυντικός των Αρκάδων, μίλησε για το κλειδί της επιτυχίας, για τον ρόλο που έπαιξε η φετινή ευρωπαϊκή εμπειρία της ομάδας, αλλά και για τα θετικά της επαρχίας.

Διαβάστε όσα είπε ο Έλληνας παίκτης στην κάμερα της Nova.

Για το αν θεωρεί έκπληξη τη φετινή παρουσία του Αστέρα:

«Σίγουρα δεν μπορούμε να το πούμε έκπληξη. Έκπληξη μπορούμε να πούμε το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε μία ομοιογένεια, γνωριζόμαστε από πέρυσι και φετινός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε ανάμεσα στις πρώτες πέντε θέσεις».

Για το αν ο Αστέρας θα αντέξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και θα παλέψουμε μέσα στη χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το «κλειδί» της επιτυχίας:

«Στην ομάδα υπάρχει ο ίδιος κορμός με πέρυσι. Ο ίδιος προπονητής και η ίδια φιλοσοφία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ υγιές σωματείο και το μόνο που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το ρόστερ:

«Φαίνεται ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Από τα τελευταία χρόνια έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ φέτος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είμαστε στην τρίτη θέση».

Για τη ζωή στην επαρχία σε σχέση με την Αθήνα:

«Οι πειρασμοί στην Αθήνα είναι πολλοί περισσότεροι και για αυτό θα έλεγα ότι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να βρίσκεται σε μια επαρχιακή ομάδα».

Για την Ευρώπη:

«Σίγουρα ήταν πολύ ωραία εμπειρία και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μόνο μερικοί παίκτες είχαν εμπειρία από Ευρωπαϊκό παιχνίδια. Για όλους τους υπόλοιπους είναι καινούργια εμπειρία. Εύχομαι να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να πάει ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα:

«Είναι πρόκληση για εμάς που έχουμε τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους του πρωταθλήματος στην έδρα μας. Αυτό που θέλουμε όλοι στον Αστέρα είναι να ανεβάσουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω».

Δερμιτζάκης: «Δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι» 

26/11/2012

Δερμιτζάκης: «Δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι»
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Πανθρακικό μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε λόγο για την σπουδαιότητα του αποτελέσματος αυτού αλλά και για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που προέκυψαν από το παιχνίδι αλλά και στην αλλαγή της εικόνας προς το καλύτερο.

«Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορεί ο Άρης να προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και για τον λόγο αυτό δουλέψαμε πολύ σωστά. Ήμασταν πειθαρχημένοι και διαχειριστήκαμε πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σήμερα βάσει εικόνας πήραμε αυτό που μας αναλογεί. Έτσι πρέπει να δουλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Άρη, γιατί είναι μία δύσκολη ημέρα για αυτόν. Ευχαριστώ και αφιερώνω αυτήν την νίκη στον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Τάσο Καραολάνη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλεύω σε αυτήν την ομάδα και φυσικά στον κόσμο της ομάδας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών : «Του Μελίσση το πρόβλημα είναι μυικό ενώ του Μακρυδημήτρη είναι χτύπημα. Αύριο θα είναι καθοριστική ημέρα για να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης τους»

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Έχουμε δουλέψει και σε αυτό και σίγουρα θα υπάρξουν και αλλαγές».

Για την αλλαγή εικόνας της ομάδας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Καπετάνος: «Να σκύψουμε το κεφάλι» 

26/11/2012

Καπετάνος: «Να σκύψουμε το κεφάλι» 
Περίλυπος για την βαριά ήττα (4-0) του Άρη από τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Κώστας Καπετάνος μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Κομοτηνή.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και για να ξεφύγουμε δεν πρέπει να λέμε πολλά. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά», τόνισε ο Έλληνας μέσος.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ηταν ένα άσχημο βράδυ για τον σύλλογο, για τον κόσμο του και για εμάς. Ζητούμε δημόσια συγνώμη από τον κόσμο για το σημερινό αποτέλεσμα. Από εδώ και πέρα καλούμαστε να παλέψουμε γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και για να ξεφύγουμε δεν πρέπει να λέμε πολλά. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά.

Η συνέχεια για εμάς είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, όμως πρέπει να επιμείνουμε και να μην σταματήσουμε την προσπάθεια. Εχουμε τα ψυχικά αποθέματα και θα δώσουμε το 200% προκειμένου να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται».

Παπαδόπουλος: «Σωτηρία ο στόχος μας» 

26/11/2012

Παπαδόπουλος: «Σωτηρία ο στόχος μας» 
Την σωτηρία του Πανθρακικού έθεσε ως στόχο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής (έξι γκολ), μίλησε για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη απέναντι στον Άρη και για το όριο των 30 βαθμών. Σπουδαίο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί ο Άρης έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η σωτηρία είναι ο αντικειμενικός σκοπός μας, οπότε μία νίκη μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα. Ως τους 30 βαθμούς πρέπει να παρουσιάζουμε το ίδιο καλό πρόσωπο. Έχουμε καλή ομάδα, κερδίσαμε γιατί δείξαμε πάθος και πίστη στις δυνάμεις μας» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά από την πλευρά του, σχολίασε:

«Είναι πολύ σημαντικό να μην χάνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς και θέλαμε να κερδίσουμε επειδή έχουμε ίδιο στόχο με τον Άρη στο πρωτάθλημα».

«Μην αφήσετε την αδικία να σας νικήσει» 

26/11/2012

«Μην αφήσετε την αδικία να σας νικήσει»
Πιο δυνατούς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα (2-1) από τον Πλατανιά, αλλά πολύ περισσότερο, μετά την αδικία που βίωσαν οι «πράσινοι».

Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι στην προπόνηση της Δευτέρας και γι' αυτό, ο Αργεντινός προπονητής της ομάδας προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό.

«Ξέρω ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι από την αδικία που έχετε υποστεί, ειδικά επειδή δεν είναι η πρώτη φέτος. Όμως δεν πρέπει να το αφήσετε να σας νικήσει. Οι αδικίες πρέπει να μας δυναμώσουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σκληροί και να χρησιμοποιήσουμε την αδικία υπέρ μας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε άλλο στο ματς με τον Πλατανιά. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφοσιωθούμε στην Προοδευτική και μετά στον Πανιώνιο. Παραδοσιακά, η Νέα Σμύρνη είναι δύσκολη έδρα για τον Παναθηναϊκό».

Έτοιμος για το ντεμπούτο ο Σο

Κι όμως! Ο Χαμπίμπ Σο ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε... από το καλοκαίρι και θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Προοδευτική!

Ο υψηλόσωμος μέσος που αποκτήθηκε τελευταίος στη θερινή μεταγραφική περίοδο, πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα!

Ο γιατρός του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Κουλουμέντας έδωσε το «ok» στον Χουάν Ραμόν Ρότσα και αυτός σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει για 45 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου, την Πέμπτη, απέναντι στην Προοδευτική.

Αφενός, θα πάρει χρόνο συμμετοχής και αφετέρου, δεν θα επιβαρυνθεί έπειτα από τόσο μεγάλη περίοδο απραξίας.

Εξηγήσεις Ιμπαγάσα σε Ζαρντίμ 

27/11/2012

Εξηγήσεις Ιμπαγάσα σε Ζαρντίμ 
Κατ’ ίδιαν συζήτηση είχαν χθες το πρωί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Μετά τον αποκλεισμό του Αργεντινού χαφ από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και, όπως γράφει η SportDay, στο τετ-α-τετ των δύο ανδρών δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και ο «Κάνιο» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, κάτι που μπορεί να γίνει και στον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ιμπαγάσα είχε αποχωρήσει λίγο πριν από το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης και η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε πως είχε αισθανθεί μία αδιαθεσία. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Αργεντινός ήταν ενοχλημένος επειδή δεν ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα με την Σάλκε και έπαιξε μόνο δέκα λεπτά σε αυτή την αναμέτρηση. Επίσης, φοβόταν μήπως δεν ήταν στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι στην Τούμπα, όμως από το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Η αποχώρησή του, όμως, από την προπόνηση φαίνεται ότι δεν είχε διευκρινιστεί για τον Ζαρντίμ.

Λεπτομέρειες από την κουβέντα των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, όμως φαίνεται ότι οι εξηγήσεις του Ιμπαγάσα ικανοποίησαν τον Πορτογάλος τεχνικός και εκείνος τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας. Ταυτόχρονα διαψεύστηκε η φημολογία που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, σύμφωνα με τα οποία ο Ιμπαγάσα σκέφτεται ακόμη και να ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του! Φερόταν, μάλιστα, να έχει ζητήσει και ραντεβού με τον Μαρινάκη. Η πορεία, βέβαια, θα δείξει αν πράγματι λύθηκε η παρεξήγηση και δεν υπάρχει πρόβλημα.

«Πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης» 

27/11/2012

«Πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης»
Έτοιμος να δώσει μάχη για να προφυλάξει τον Παναθηναϊκό δηλώνει στη SportDay ο Γιάννης Αλαφούζος. «Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Χθες είχε πολύωρη συνεργασία με τους συνεργάτες του για τον τρόπο αντίδρασης της ΠΑΕ στη διαιτησία Αρετόπουλου. Συνομίλησε με τους Χρήστο Παναγόπουλο, Λεωνίδα Πολέμη, Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Παναγιωτίδη, Γιάννη Ηρειώτη και τους νομικούς συμβούλους. Ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε ότι πολλοί οπαδοί τού ζήτησαν να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα, αλλά όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ακραία αντίδραση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μέχρι και το σενάριο δημιουργίας νέας λίγκας (!) με αυτές. Προτάθηκε ακόμη και να πάψει να στέλνει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες του στην Εθνική, ωστόσο-όπως και τα παραπάνω ακραία μέτρα-μοιάζει δύσκολο να εφαρμοστούν.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε πως «δεν πρόκειται να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος» γιατί δεν είναι σύννομη. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου κι εφόσον δεν είναι αυτή που περιμένουν, θα προσβάλλουν την απόφαση για αναδιάρθρωση στα πολιτικά δικαστήρια. «Κι αν τολμούν, ας έρθουν να μας ρίξουν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μέσα Σο και Πίντο

Διαθέσιμοι για το πρώτο ματς των «32» του Κυπέλλου με την Προοδευτική την Πέμπτη θα είναι οι Σο και Πίντο. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μπουμσόνγκ, αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι δυσοίωνο και δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Ίσως, δε, να μην αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ σύντομα αναμένεται να κληθεί για συζητήσεις, πιθανότατα για τη λύση του συμβολαίου του. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τραυματίας Κουίνσι και ο Ζέκα, που αποβλήθηκε. Οι «πράσινοι» μετά από απόφαση του Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

* Με πρόστιμο 60.000 ευρώ γλιτώνει ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ματς με τη Λάτσιο. Το ποσό μπορεί να είναι μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση της UEFA, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της έδρας και ακόμη μεγαλύτερου προστίμου.

Δεν αποσύρονται, αλλά… αργούν 

27/11/2012

Δεν αποσύρονται, αλλά… αργούν
Η πλευρά Βιντιάδη διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί απόσυρσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΑΕΚ και μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό αποτελούν οι πολύωρες επαφές που είχαν χθες στενοί του συνεργάτες με πιστωτές της ΠΑΕ. Ωστόσο ενώ η ανησυχία ότι θα κάνουν πίσω οι υποψήφιοι επενδυτές δεν έχει λόγο ύπαρξης, οι καθυστερήσεις προβληματίζουν τη διοίκηση της ομάδας που βλέπει τα χρέη να συσσωρεύονται, τη θηλιά να σφίγγει και την υπομονή να εξαντλείται.

Πάνε, πλέον, περίπου τρεισήμισι μήνες από τη μέρα που άρχισαν οι επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη και παρά τη δεδομένη πρόοδο που υπάρχει, η… κατάληξη στο σίριαλ ακόμη δεν έχει έρθει και τα ταμεία παραμένουν άδεια. Ασφαλώς άλλη λύση από την αναμονή και την υπομονή δεν υπάρχει για την ΑΕΚ, καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις θα μεταφραζόταν σε σενάριο καταστροφής.

Τα έχουν βάλει σε σειρά

Χθες οι Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς ολοκλήρωσαν τις επαφές με τους προμηθευτές και καθόρισαν τη στρατηγική στις επαφές που θα κάνουν τις επόμενες μέρες με τους μάνατζερ, ένα κεφάλαιο που θέλουν να έχουν κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από την επόμενη θα περάσουν στα δύσκολα, ήτοι τις συζητήσεις με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλα συμβόλαια όπως οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καφές, αλλά και παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Προτεραιότητα είναι η διευθέτηση της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Σάχα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών αν η υπόθεση τελεσιδικήσει στις 4 Δεκεμβρίου και δεν υπάρξει άλλος συμβιβασμός με την πλευρά του Αργεντινού γκολκίπερ. Αντίστοιχος κίνδυνος υπάρχει και με τον Κριστιάν Νασούτι, ενώ προσφυγή έχουν επίσης καταθέσει Αργυρίου, Βάργκας και Γκέντσογλου.

ΠΑΣ… με προβλήματα

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις αρχίζοντας προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ένα παιχνίδι όπου οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι μετά την ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Κορδέρο (Ρίκκα και Κοτσαρίδης υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν), μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει του Φουρτάδο, ενώ σήμερα αναμένεται τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Λαγού, Φούντα και Τσίτα που αποχώρησαν με θλάσεις από το ματς του Σαββάτου.

Φήμες για Λούκας στον Ολυμπιακό

27/11/2012
Φήμες για Λούκας στον Ολυμπιακό
Σε αποστολές στο εξωτερικό ήταν οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Χουάνχο Λορένθο και Δημήτρης Μπαρμπαλιάς για να «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι τρεις άνθρωποι που ασχολούνται με το «ερυθρόλευκοι» σκάουτινγκ φέρονται να παρακολούθησαν παίκτες σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ ο Ισπανός φημολογείται ότι «ψάχνεται» στην Ανατολική Ευρώπη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε Ρωσία ή Ουκρανία και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του. Το όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι εκείνο του Λούκας της Καρπάτι. Είναι φορ, παίζει και ως περιφερειακός και πριν πάει στην Ουκρανία αγωνιζόταν στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Όσον αφορά την ελληνική αγορά, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ολαϊτάν της Βέροιας, κυρίως για το καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, κλεισμένος θεωρείται ο Σάμαρης και ο Κολοβός από τον Πανιώνιο. Ίσως, όμως, δεν προχωρήσει του Γιάννη Σκόνδρα του Ατρομήτου.

Σε διαθεσιμότητα, αλλά για… πόσο; 

27/11/2012

Σε διαθεσιμότητα, αλλά για… πόσο;
Εκτός πινάκων διαιτησίας για τουλάχιστον ένα μήνα θα τεθεί ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, διαιτητής του αγώνα Πλατανιάς-Παναθηναϊκός, αλλά και ο βοηθός του Λάζαρος Δημητριάδης. Αμφότεροι πήραν χαμηλό βαθμό, καθώς χρεώνονται στον μεν πρώτο το πέναλτι σε βάρος των «πράσινων», στον δε δεύτερο η υπόδειξη που οδήγησε στη λανθασμένη ακύρωση του γκολ του Τοτσέ ως οφσάιντ.

Οι δυο τους θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, δίχως να είναι ακόμη σαφής η διάρκειά της, αλλά θεωρείται δεδομένο πως δεν θα σφυρίξουν τουλάχιστον μέχρι να μπει το νέο έτος.

Προχωράει για Ούτσε ο Αστέρας 

27/11/2012

Προχωράει για Ούτσε ο Αστέρας
Έτοιμοι για την ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θέλουν να είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ. Μία τέτοια περίπτωση είναι του Ενρι Ούτσε.

Χθες ο Νιγηριανός μέσος της Ενιίμπα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες και, αν δεν υπάρξει διαφορά στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αναμένεται να αποκτηθεί.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φτάσει στην Τρίπολη ο μάνατζερ του 22χρονου παίκτη για να συνεχιστούν οι συζητήσεις. Ρόλο στην όλη ιστορία διαδραμάτισε και ο Τζέρι Ούγκεν. Ο Νιγηριανός γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας μίλησε στο τηλέφωνο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας, Στίβεν Κέσι.

Ο τελευταίος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ούτσε, τον οποίο, μάλιστα, υπολογίζει για το Κόπα Άφρικα. Εν τω μεταξύ, η επικείμενη απόκτηση του Ούτσε μπορεί να σημάνει την αποχωρήσει του Ράγιο, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Κίνας και όχι μόνο.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα όταν έρθει η ώρα θα κριθούν τα πάντα. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερες πρωτοβουλίες» 

27/11/2012

«Πρέπει να έχουμε περισσότερες πρωτοβουλίες» 
Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό εξήγησε ο Ματέους Βιβιάν, μιλώντας στη SportDay. «Πρέπει να έχουμε παραπάνω πρωτοβουλία μέσα σε έναν αγώνα, να παίζουμε καλύτερα και να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε οι πιο ικανοί για να πετύχουμε το απόλυτο των νικών», τόνισε ο Βραζιλιάνος στόπερ. Επίσης, ο 30χρονος παίκτης για την επιστροφή του μετά από τρεις μήνες στην ενδεκάδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματέους Βιβιάν στη SportDay

Πώς ήταν η επιστροφή σου στη δράση, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τι σου άφησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό;

«Οταν ήμουν 26 ετών κοιτούσα τι κάνω εγώ μέσα στο γήπεδο. Οταν, όμως, φθάνεις στα 30 σου χρόνια, ασχολείσαι με το πώς θα βοηθήσεις την ομάδα σου. Χθες αν ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι αλλά και να παραδειγματιστούμε από το κουράγιο που βρήκαμε στο τέλος και πήραμε την ισοπαλία. Αγώνες, όπως αυτός με τον Ολυμπιακό, μας κάνουν ολοένα και πιο δυνατούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

Επέστρεψες στην ενδεκάδα μετά από περίπου τρεις μήνες. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό και τι έχεις να δώσεις σε αυτήν την ομάδα;

«Οταν απουσιάζει ένας αμυντικός για τρεις μήνες, χάνει πολλά. Για μένα, όμως, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσω περισσότερο για να βοηθάω καθημερινά την ομάδα μου και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης πιστεύω ότι κι οι παίκτες που είναι δίπλα μου θα γίνονται κι αυτοί καλύτεροι. Κι αυτός είναι ένας από τους ρόλους μου στην ομάδα, να βοηθάω και τους συμπαίκτες μου».

Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεσαι;

«Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Πάντως χρειάζομαι 3-4 παιχνίδια ακόμη για να δω πώς στέκομαι στο γήπεδο εν όψει και της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Μέχρι το τέλος της χρονιάς υπάρχουν τρία ματς πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου. Στόχος σας είναι το απόλυτο για να μπει με το… δεξί η ομάδα στο 2013;

«Πρέπει να έχουμε παραπάνω πρωτοβουλία μέσα σε έναν αγώνα, να παίζουμε καλύτερα και να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε οι πιο ικανοί για να πετύχουμε το απόλυτο των νικών. Κι όχι να μένουμε, μετά τους αγώνες, στις αιτίες που έφταιξαν και δεν μας άφησαν να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο».

Ανησύχησες κάποια στιγμή την Κυριακή ότι δεν θα φθάνατε στην ισοφάριση;

«Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπα στους συμπαίκτες μου ότι αν δεν μπούμε με άλλο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο και δεν τρέξουμε περισσότερο, δεν θα πετύχουμε γκολ. Τελικά ήρθε η ισοφάριση και τουλάχιστον δεν χάσαμε».

Πώς βιώνεις την εμπειρία με τους πιο νεαρούς παίκτες που έχεις δίπλα σου; Δίνεις συμβουλές στους μικρούς;

«Ο κάθε παίκτης θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Αλλιώς θα μιλήσεις στον ένα κι αλλιώς σε κάποιον άλλο. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που πρέπει να τους μιλάς πιο δυνατά και να τους κατευθύνεις περισσότερο».

Οπως είδες τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κοντράρει στον… μαραθώνιο του πρωταθλήματος;

«Σιγά, σιγά, όπως λέτε εσείς εδώ, θα πρέπει να γίνουν όλα. Θα το βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Την Κυριακή, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, σας μίλησε και σας έδωσε και πριμ. Πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται συχνά κοντά σας;

«Σε έναν σύλλογο, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ξέρουμε ότι μας βοηθάει αυτό το πριμ, όμως καλό για μας είναι να βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές της ομάδας».

Ο κόσμος τού ΠΑΟΚ σας στήριξε πολύ και την Κυριακή. Πιστεύεις ότι είναι ο 12ος παίκτης στην Τούμπα, μια και διατηρείται ακόμη το αήττητο στο γήπεδό σας;

«Πολύ απλά, όλο αυτό που συνέβη με τον Ολυμπιακό, ήταν εντυπωσιακό. Εχω παίξει σε πολλά γήπεδα, σε αρκετές ομάδες, όμως ερχόμενος από ένα δυνατό πρωτάθλημα, το γαλλικό, δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ξανά».

Πιθανή η αποχώρηση Πίτου 

27/11/2012

Πιθανή η αποχώρηση Πίτου
Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Ισπανό μέσο έχουν διαταραχθεί μετά το επεισόδιο που είχαν στο ματς του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περίμενε μάταια τη συγγνώμη του παίκτη, που δεν ήρθε ποτέ.

«Περίμενα μια-δυο μέρες για να ζητήσεις συγγνώμη, αλλά δεν το έκανες. Η συμπεριφορά σου δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε έναν παίκτη. Οφείλετε όλοι να σέβεστε τις αποφάσεις του προπονητή, ακόμα και αν κάποιες φορές δεν σας βρίσκουν σύμφωνους», είπε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου δίχως να λάβει απάντηση.

Χθες είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, για να αποφασιστεί η τύχη του 28χρονου άσου, που μπορεί να είναι από απλό πρόστιμο μέχρι και περιθωριοποίηση μέχρι το Γενάρη, όταν και είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί.

«Ψήνει» Βέλλιο ο Κατίδης 

27/11/2012

«Ψήνει» Βέλλιο ο Κατίδης
Η ΑΕΚ έχει ανάγκη έναν ικανό επιθετικό, αλλά οι επιλογές της είναι περιορισμένες λόγω έλλειψης χρημάτων και της απαγόρευσης απόκτησης πάνω από ενός παίκτη άνω των 24 ετών. Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» στη SportDay, ο Γιώργος Κατίδης προσπαθεί να «ψήσει» τον φίλο του από τις μικρές εθνικές ομάδες Απόστολο Βέλλιο να έρθει στην Ελλάδα.

Η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 20χρονος πρώην άσος του Ηρακλή ανήκει στην Έβερτον και ήδη έχει κάνει φέτος τρεις εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα παίζοντας στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή, ενώ έχει δέκα εμφανίσεις και δύο γκολ με τις «ρεζέρβες». Πέρα από το ζήτημα των χρημάτων που απαιτούνται για το δανεισμό του, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν τα «ζαχαρωτά» είναι διατεθειμένα να αφήσουν τον παίκτη ή κι αν ο ίδιος έχει διάθεση να αφήσει τα σαλόνια της Premiership για να παλέψει για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Στηρίζουν Κωστένογλου, αλλά… 

27/11/2012

Στηρίζουν Κωστένογλου, αλλά…
Κριτήριο για το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Skoda Ξάνθης αποτελούν τα αμέσως προσεχή εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Ο 42χρονος τεχνικός εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του Χρήστου Πανόπουλου, αλλά αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν η θέση του θα γίνει εξαιρετικά επισφαλής.

Οι Ακρίτες, που κρατούν την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υπολογίζουν για το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα στη βοήθεια του Φλίσκα και πιθανότατα του Μαρκόφσκι.

Σενάρια για Βιεϊρίνια και Τζαβέλλα 

27/11/2012

Σενάρια για Βιεϊρίνια και Τζαβέλλα
Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου φέρεται να έχει ανάψει ο Ιβάν Σαββίδης στους υπεύθυνους για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει δανεικό για έξι μήνες τον Ιανουάριο τον Βιεϊρίνια. Ήδη οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φέρονται να έχουν καταθέσει κρούση στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για τον δανεισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Ακόμη δεν έχει απαντήσει η γερμανική ομάδα, όμως σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για την πορεία της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, μία ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα στο Twitter, στο οποίο ανάρτησε σχόλιο από γνωστό λαϊκό άσμα «Μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη» έχει γίνει η αφορμή να αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής μπακ-χαφ της Μονακό βρίσκεται σε συζητήσεις και, μάλιστα, σε καλό δρόμο με τον ΠΑΟΚ. Η διαφαινόμενη χρησιμοποίηση των χρημάτων του Σαββίδη για μεταγραφές αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα ο 25χρονος παίκτης, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Αναστασίου προ των πυλών 

27/11/2012

Αναστασίου προ των πυλών
Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή και πρώτη επιλογή της διοικούσας επιτροπής για την αντικατάστασής τους στην τεχνική ηγεσία είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Η οριστική απόφαση αναμένεται σήμερα, καθώς στόχος είναι ο νέος προπονητής να πιάσει δουλειά το αργότερο την Τετάρτη, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι διοικούντες έχουν εξετάσει κι άλλες λύσεις (Σάββας Παντελίδης, Γιάννης Χατζηνικολάου μεταξύ άλλων, ενώ έχει προταθεί και ο Γιάννης Τοπαλίδης), αλλά καταλήγουν στον 39χρονο παλαίμαχο επιθετικό, παρότι δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής και θα κληθεί να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου