ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Νέος προπονητής της Τσεντεβίτα ο Πέτροβιτς

Νέος προπονητής της Τσεντεβίτα ο Πέτροβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς είναι ο νέος προπονητής της Τσεντεβίτα, παίρνοντας την θέση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Στις 6 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Ζάγκρεμπ.
Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, ο μεγαλύτερος αδελφός του αδικοχαμένου και θρυλικού μπασκετμπολίστα Ντράζεν Πέτροβιτς, είναι ο νέος προπονητής της Τσεντεβίτα, παίρνοντας την θέση του αποχωρήσαντα Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.
Ο 53χρονος Κροάτης κόουτς, θα κάτσει για δεύτερη φορά στον πάγκο της Τσεντεβίτα, καθώς υπήρξε και στο παρελθόν προπονητής της  ομάδας (2008).

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Τσεντεβίτα σε επίπεδο Euroleague στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Εφές (29/11), ενώ στις 6 Δεκεμβρίου, στην προτελευταία αγωνιστική του ομίλου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Ζάγκρεμπ.

"Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στο TOP-16. Έχουμε δύο ερχόμενα ματς στο γήπεδο μας με πρώτο την Εφές, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες. Δεν το σκέφτηκαν πολύ το να αναλάβω την Τσεντεβίτα.

Με ήθελαν και ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Συμφωνήσαμε μέσα σε τρία λεπτά με την διοίκηση", δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου