ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ζήτησε συγνώμη σε Ζαρντίμ και συμπαίκτες ο Ιμπαγάσα

Ζήτησε συγνώμη σε Ζαρντίμ και συμπαίκτες ο Ιμπαγάσα

Ο Ιμπαγάσα ζήτησε συγνώμη τόσο από τον Ζαρντίμ, όσο και από τους συμπαίκτες του για την κακή συμπεριφορά του στην προπόνηση πριν το ματς της Τούμπας. Έκανε πως... ένιωσε αδιαθεσία, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε εκνευρισθεί.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ένας ποδοσφαιριστές που σαν χαρακτήρας είναι αυθόρμητος, ευέξαπτος και εκδηλωτικός. Είδε λοιπόν στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον υπολόγιζε για την βασική του ενδεκάδα και εκείνος δυσαρεστήθηκε.
Πως αντέδρασε; Ενώ λοιπόν ήταν καλά, ξαφνικά, όντας απογοητευμένος από το σκεπτικό του προπονητή του να μην τον χρησιμοποιήσει στην προπόνηση με τους "βασικούς", ενημέρωσε πως... νιώθει μία αδιαθεσία. Αρχικά στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει ο Αργεντινός μέσος, αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκαν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά, είχε τσαντιστεί για το ότι δεν υπολογιζόταν για την πρώτη ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτόν τον ανώριμο τρόπο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όταν το κατάλαβε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από την Τούμπα (σαν σιωπηρή τιμωρία) δίχως να θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα, ενώ η κίνηση του Αριέλ Ιμπαγάσα ενόχλησε και ορισμένους συμπαίκτες του.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, ο Λατινοαμερικανός χαφ όντας ψύχραιμος και λογικός, κατάλαβε το λάθος του και θέλησε να ζητήσει συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του τόσο από τον Πορτογάλο τεχνικό, όσο και από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Παραδέχτηκε πως η αντίδραση του ήταν κακή.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος μέσος δήλωσε: "Θέλω να πω ένα συγνώμη για την συμπεριφορά μου για το πως αντέδρασα στην προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ. Ήταν λάθος μου και θέλω να ζητήσω συγνώμη τόσο από τον κόουτς, όσο και από εσάς (τους συμπαίκτες του). Ήταν απλά μία στιγμιαία και κακή αντίδραση. Δεν έπρεπε να φερθώ έτσι. Συγνώμη και πάλι". Το θέμα, πλέον, θεωρείται λήξαν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους συμπαίκτες του να έχουν αφήσει πίσω τους το περιστατικό, δεχόμενοι την συγνώμη του Αριέλ Ιμπαγάσα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου