ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις προπονητων

 Δηλωσεις προπονητων

 1/12/2012

Μπαρτζώκας: "Δεν γίναμε φαβορί"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας κρατάει χαμηλούς τόνους και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έγινε φαβορί. "Έχουμε χαρακτήρα, καλή ομάδα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε", δήλωσε.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ευτυχής και ικανοποιημένος, τόσο από την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του, όσο βέβαια και από τη μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρις μέσα στο Κάουνας. Στις δηλώσεις του πάνω στον ενθουσιασμό που υπάρχει θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έγινε φαβορί, ενώ επεσήμανε πως όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν στους εαυτούς τους. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην θετική παρουσία που είχε στο ματς ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Ο Έλληνας τεχνικός, είπε: "Προφανώς και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας, ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μας να κερδίσουμε σ’ αυτό το τέλειο γήπεδο μ’ αυτό το απίστευτο κοινό.

Έπρεπε να κάνουμε ένα εκπληκτικό αμυντικό παιχνίδι με την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα. Αυτό ήταν το κλειδί όπως και η δημιουργία μας, αφού είχαμε 10 ασίστ παραπάνω από τη Ζαλγκίρις.

Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση.

Δεν έχει σημασία αν θα τερματίσουμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση και ότι κυρίως πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο γιατί εκτός του ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, το κοινό συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε, αλλά ως εκεί. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι μπροστά μας με τον Άρη και η προσοχή μας είναι σ’ αυτό.

Θέλουμε να βελτιώνουμε κάθε μέρα το παιχνίδι μας, να έχουμε υγεία και να είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε χαρακτήρα, καλή ομάδα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε.

Δεν πιστεύω ότι γίναμε φαβορί και το πιστεύω ειλικρινά. Υπάρχουν 10 πολύ καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και όλα θα κριθούν στα κρίσιμα σημεία όπου θα παίξουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες όπως οι τραυματισμοί και η κατάσταση κάποιων ομάδων. Τότε έπρεπε να το πω γιατί ακριβώς η ομάδα έπρεπε να περάσει μια από διαδικασία για να φτάσει εδώ.

Στη θέση του Μαρτίνας, είναι μόνο σούτινγκ γκαρντ, υπάρχει ο Σπανούλης που είναι ο αστέρας μας. Επίσης υπάρχει ο Σλούκας που είναι διεθνής και βελτιώνεται συνεχώς. Ο Μαρτίνας είναι σημαντικός για μας, είναι μέλος της ομάδας και πολύ χρήσιμος, πέρσι μας βοήθησε πολύ, αλλά πρέπει να βελτιώσει λίγο το αμυντικό του παιχνίδι".

Πλάθα: "Έπαιξε πολύ καλά ο Ολυμπιακός"

Ο Πλάθα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς, αλλά τόνισε πως η Ζαλγκίρις παραμένει η πρώτη ομάδα στον όμιλο. "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου", σχολίασε.
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Χουάν Πλάθα, στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε την αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, αλλά δεν απογοητεύτηκε. Δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του παραμένει πρώτη στον όμιλο, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί επί των Πειραιωτών.
Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: "Ήταν μία πολύ κακή αναμέτρηση για εμάς. Δε βρεθήκαμε σε καλή βραδιά, φάνηκε απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, διότι αγωνίστηκε πολύ καλά και ήταν εξαιρετικός. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να μη τα επαναλάβουμε.


Αν μία ομάδα νικάει μόνο σε ένα ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είναι άξια της νίκης. Αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, επειδή συνεχίζουμε πρώτοι στον όμιλο. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου