ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"Δεν θα με εξέπληττε αν ο Ολυμπιακός ήθελε τον Φούλοπ"

"Δεν θα με εξέπληττε αν ο Ολυμπιακός ήθελε τον Φούλοπ"

Ο πατέρας του Μάρτον Φούλοπ υπογράμμισε πως δεν θα του φαινόταν περίεργο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του 29άχρονου Ούγγρου τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.
Ο πατέρας του Μάρτον Φούλοπ, Φέρεντς, ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ του γιου του, υπογράμμισε στον Τύπο της Ουγγαρίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "Nemzeti Sport Online" πως δεν θα του φαινόταν περίεργο αν ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει πως ο Μπάλας Μέγκιερι ενδέχεται να έχει ανταγωνιστή έναν συμπατριώτη του για τη θέση του τερματοφύλακα.
"Ο Μάρτον τα πηγαίνει καλά στην Ελλάδα, ο Τύπος αναγνωρίζει τις καλές του εμφανίσεις και ξέρω, επίσης, πως μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναζητούν τερματοφύλακα.

Στον Ολυμπιακό ο Ρόι Κάρολ είναι 35 ετών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα με εξέπληττε αν ήθελαν να πάρουν τον Μάρτον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρεντς Φούλοπ, συμπληρώνοντας:

"Τώρα ο Μάρτον βρίσκεται στον Αστέρα και τα πάει πολύ καλά, έχοντας δεχτεί έξι γκολ σε 12 αγώνες, και η ομάδα είναι πολύ καλή. Ωστόσο, αν μία καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, ενδιαφερθεί, τότε θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για το μέλλον".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου