ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σπανούλης: "Απλά, τους διαλύσαμε!"

Σπανούλης: "Απλά, τους διαλύσαμε!"

"Απλά, τους διαλύσαμε", δήλωσε ο Σπανούλης για το πολύτιμο "διπλό" του Ολυμπιακού στο Κάουνας, τονίζοντας πως η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα, βάζοντας και μεγάλα σουτ.
Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση στο Κάουνας, όντας ο μεγάλος ηγέτης των Πειραιωτών σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ήταν ο πρώτος σκόρερ(16π, 3/6τρ) αλλά και πασέρ (6ασ) των ερυθρολεύκων, βοηθώντας τους ερυθρόλευκους στο να θριαμβεύσουν μέσα στο "σπίτι" της Ζαλγκίρις. "Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βάλαμε μεγάλα σουτ. Απλά, τους διαλύσαμε", σχολίασε μεταξύ άλλων.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών μέσα στο Κάουνας: "Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι σαν ομάδα και σε συνδυασμό με την εξαιρετική μας απόδοση, απλά, τους διαλύσαμε!

Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλά σουτ, στα οποία ήμασταν αποτελεσματικοί σημειώνοντας αρκετά τρίποντα χάρη στη καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να τους περιορίσουμε στην επίθεση.

Η Ζαλγκίρις είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μας είχαν κερδίσει στο ΣΕΦ και θέλαμε να απαντήσουμε στην έδρα της με νίκη, την οποία και πήραμε.

Δεν θα την χαρακτήριζα εκδίκηση αυτή τη νίκη, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, απλά, θέλαμε πάρα πολύ ως Ολυμπιακός να τους κερδίσουμε στο Κάουνας. Αυτός ήταν ο στόχος μας και τον πετύχαμε".

Highlights: Zalgiris Kaunas-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου