ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το σούπερ φιλικό!

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το σούπερ φιλικό!

Ένα παιχνίδι ξεχωριστό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη! Οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους των ερυθρολεύκων, με την αναμέτρηση φυσικά να έχει ιερό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Ελεύθερη η είσοδος! Κοβάσεβιτς, Λουτσιάνο, Αμανατίδης και Νικοπολίδης οριστικοποίησαν την συμμετοχή τους!
Την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Πρωταγωνιστές οι άνθρωποι που έγραψαν και γράφουν την ιστορία του Ολυμπιακού, με τον δικό τους τρόπο. Έτσι λοιπόν αντιμέτωποι θα τεθούν οι Βετεράνοι άσοι του Θρύλου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Ο αγώνας θα έχει φυσικά ιερό σκοπό και καλό είναι, όσοι μπορούν και θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, πέρα από το κατακόκκινο απόγευμα που θα περάσουν, να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο, μικρά παιδιά…

Το ματς (στόχος είναι να καθιερωθεί) θα γίνει μέρες γιορτινές και το μέλημα είναι, να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερα δώρα για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, απλά όποιος επιθυμεί καλό θα είναι να φέρει κάτι για τα παιδιά, που σίγουρα θα ζεστάνει τις καρδιές τους, μέρες Χριστουγέννων. Γι' αυτό καλό θα ήταν να είναι ΜΑΖΙΚΗ η προσέλευση του κόσμου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη εξαιτίας κάποιων εργασιών που θα γίνουν την ίδια εποχή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Κοβάσεβιτς, Λουτσιάνο, Αμανατίδης και Νικοπολίδης οριστικοποίησαν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ στόχος είναι να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότεροι άσοι του Θρύλου από όσους ήταν στην δεκαετία '90 και έπειτα!

Η ομάδα των δημοσιογράφων (με ήδη έτοιμη την 18αδα της) θα εμφανιστεί αποφασισμένη και όχι για να γίνει "σάκος του μποξ", όπως έχει συμβεί σε ανάλογα παιχνίδια άλλων συλλόγων... Παράλληλα οι παλαίμαχοι άσοι του παρελθόντος υπόσχονται να προσφέρουν πολλή από τη μαγεία των περασμένων χρόνων και το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος βρεθεί σε αυτό το ματς, θα ‘χει να δει πολλά… 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου