ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Με το μυαλό στο κύπελλο




Με το μυαλό στο κύπελλο
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ…Την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, στρέφουν πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη τον Πανιώνιο, σε νοκ άουτ αγώνα, με στόχο, φυσικά, την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του θεσμού. Από την στιγμή που το ματς διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκες» αυτόματα γίνονται το μεγάλο φαβορί για την νίκη – πρόκριση, με τον Γιάννη Νικολάκη, όμως, να προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή στις παίκτριες τους, έτσι ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης:

«Κάθε νοκ άουτ αγώνας στο κύπελλο εγκυμονεί κινδύνους και οι επιπολαιότητες κοστίζουν. Με αφορμή και την έναρξη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος θεωρώ ότι μετά από 5 μήνες ήρθε η ώρα που ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός και πειθαρχημένος. Επίσης πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη των τελευταίων αναμετρήσεων για να είμαστε κοντά στους στόχους μας».

Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης διεξάγεται την Πέμπτη στις 19:00. Όσον αφορά το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακής στις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου