ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Γενική Συνέλευση και επαφές με φορείς...

Γενική Συνέλευση και επαφές με φορείς...



Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού όμως η διοίκηση έρθει πρώτα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν εκφράση ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον σύλλογο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης:

"Την ικανοποίησή τους για τα επιτυχή αποτελέσματα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, και τις ευχαριστίες τους προς τους αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου που συνεδρίασε σήμερα. Στη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Ο πρόεδρος, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, τα μέλη του Δ.Σ. και αθλητές του Συνδέσμου θα πραγματοποιήσουν επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης καθώς και με εκπροσώπους Επαγγελματικών, Επιστημονικών και πάσης φύσεως φορέων προκειμένου να διεκδικήσουν πρακτικές λύσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, καθώς θεωρείται αυτονόητο ότι μπορούν να συνδράμουν και να βοηθήσουν δεδομένου ότι οι δραστηριότητες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. είναι κοινωνικές και πολιτιστικές.

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Σύνδεσμο μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο και οδηγό για την επίλυση παρόμοιων προβλημάτων και άλλων αθλητικών σωματείων, για αυτό θα διερευνηθεί η δυνατότητα να υπάρξουν κοινές δράσεις.

Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. αποφάσισε τέλος, να προχωρήσει στη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών, όπως ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 30ης Νοεμβρίου 2010, αφού προηγουμένως καλέσει τα νέα πρόσωπα που έχουν ενδιαφερθεί για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του Συνδέσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου