ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Φορτούνης: "Ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό;"

Φορτούνης: "Ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό;"

Ο Κώστας Φορτούνης δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως αυτό εκφράστηκε μέσω του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Μαρινάκη.
Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στο contra.gr λίγο μετά την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μαρινάκη ότι προτίθεται να τον φέρει άμεσα στο μεγάλο λιμάνι.
Ο 18χρονος άσος του Ολυμπιακού τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ τιμητικό να ακούς καλά λόγια από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή; Υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γιουβέντους και πραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι μεγάλη πρόκληση το εξωτερικό όπου έχεις τη δυνατότητα να εξελιχθείς".


Εν συνεχεία, είπε: "Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στον Αστέρα Τρίπολης και στο στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού. Δεν θέλω να φύγω τώρα, αλλά να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρω κι άλλα παιχνίδια στα πόδια μου και να βοηθήσω τον Αστέρα. Τέλος, θέλω να ξεκαθαρίσω πως χθες (Κυριακή) που ήταν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη δεν με πλησίασε ουδείς από τους ερυθρόλευκους".

Μπάκος: "Τον θέλει ο Ολυμπιακός"

Ο Δημήτρης Μπάκος είπε με τη σειρά του: "Εντάξει, τον θέλει ο Ολυμπιακός και επιμένουν! Σας το είχα ξαναπεί, όμως, στο arcadia-sports, ότι ο Φορτούνης είναι ακριβός. Σήμερα λοιπόν σας λέω ότι για να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πληρώσει ακριβά.

Εμείς έχουμε 5 χρόνια συμβόλαιο με το Φορτούνη και περιμένουμε να τον δούμε να δίνει ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Αυτά που σας λέω, είναι η πραγματικότητα και ο Αστέρας δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι εντυπώσεων, ούτε πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου