ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πιλάβιος και Μαρινάκης στην ΕΛ.ΑΣ

Πιλάβιος και Μαρινάκης στην ΕΛ.ΑΣ

Πιλάβιος και Μαρινάκης στην ΕΛ.ΑΣ.
Να προγραμματιστεί συνάντηση του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή τα κρούσματα βίας σε βάρος των διαιτητών, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τρίτη 25/1.


Στη μεταξύ τους συζήτηση, τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας καταδίκασαν τις επιθέσεις εναντίον των διαιτητών και συμφώνησαν ότι πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Έπειτα από πρόταση του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφωνήθηκε να ζητηθεί ραντεβού από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή ώστε να συζητηθεί το θέμα. Στο ραντεβού αυτό, θα μετάσχει φυσικά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στη διάρκεια του Δ.Σ. ασκήθηκε και έντονη κριτική (κυρίως από τον Βασίλη Χατζηαποστόλου) προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, σε θέματα που αφορούν τους ορισμούς των διαιτητών και κατά πόσο αυτοί γίνονται με ορθότητα, καθώς και για τις τιμωρίες τους όπου δεν φαίνεται να τηρούνται ίδια μέτρα και σταθμά.

Εξάλλου, ορίστηκε επιτροπή που θα εξετάσει τα στοιχεία του αγώνα Wurttembergischer-ΕΠΣ Φθιώτιδας για το Regions’ Cup (το περίφημο 14-1 που σκανδάλισε άπαντες, ακόμη και την πολιτεία). Η επιτροπή αποτελείται από τους κ. Γκιρτζίκη, Καραμελίδη, Κουρίδη που ανάλογα με το πόρισμα που θα βγάλουν, θα κριθεί αν θα ελεγχθεί πειθαρχικά η υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, εκπρόσωποι συλλόγων της Δ’ Εθνικής εξέθεσαν, ενώπιον του συμβουλίου, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μετέφεραν τα αιτήματα που αποφάσισαν να υποβάλουν στην ομοσπονδία κατά την πρόσφατη συγκέντρωσή τους στην Λάρισα. Ανάμεσα σε άλλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης της Δ’ Εθνικής και η ενοποίησή της με την Γ’ Εθνική. Το σχέδιο της αναδιάρθρωσης θα δοθεί στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ προς εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου