ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Στο Δ.Σ. ο Δομάζος- ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΜΕΤΑ ΤΟ....ΕΜΑΘΕ !!!

 ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΑΤΗΓΕ.....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ???ΝΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ???

Στο Δ.Σ. ο Δομάζος

Μετά την ξαφνική παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Ζολώτα να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Έτσι, η θέση του αντιπροσώπου του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει μείνει κενή, με τον Μίμη Δομάζο να φαντάζει ως πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον κ. Ζολώτα.

 


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρα», ο «στρατηγός» αναμένεται να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού και να γίνει ο νέος αντιπρόσωπος του «MrMig». Να θυμίσουμε πως ο λόγος της παραίτησης του Μιχάλη Ζολώτα ήταν είναι η φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, επειδή επέστρεψε ύστερα από αρκετό καιρό στο Δ.Σ.






















































28/01/2011 14:12:01

Δομάζος: Ότι ξέρετε, ξέρω Exclusive!

Άγνοια δηλώνει ο Μίμης Δομάζος μέσω του Sportaction, σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, στην θέση του παραιτηθέντα Μιχάλη Ζολώτα. Ο παλαίμαχος του «τριφυλλιού» τόνισε χαρακτηριστικά πως περιμένει και εκείνος κάποια επίσημη ανακοίνωση, διαψεύδοντας στην ουσία (προς το παρόν) την είσοδό του στο Δ.Σ.

«Ότι ξέρετε, ξέρω. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αν υπάρξει πρόταση, τότε θα την εξετάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «στρατηγός» για να συμπληρώσει: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα είμαι θετικός ή όχι, καθώς ακόμα δεν υπάρχει πρόταση».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τόνισε: «Θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Είναι καλύτερη ομάδα, είχε κερδίσει στο πρώτο γύρο στην Κρήτη και με εξαιρετική εμφάνιση. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και πιστεύω στην ανατροπή. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Στην ουσία είναι δύο ήττες που μπορεί να της κάνει ο Ολυμπιακός, σε συνάρτηση βεβαίως πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανίζεται καλός και θα πάρει όλα τα παιχνίδια. Εγώ θυμάμαι την εποχή που αγωνιζόμουν στην ομάδα πως είχαμε ανατρέψει μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό και στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Πίστη θέλει και όλα μπορούν να συμβούν».

Ερωτηθείς για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά έχασε. Ο Λυμπερόπουλος πέτυχε στην επανάληψη δύο τυχερά γκολ, με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες παρόλο που πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο να πάρει την πρόκριση».

Τέλος, όσον αφορά τις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πρώτο επαναληπτικό, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε από ένα αποτέλεσμα. Πήρε το ρίσκο να μην βάλει τους βασικούς και τελικώς δεν δικαιώθηκε. Αν ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, τώρα θα μιλάγαμε διαφορετικά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εντάξει η ομάδα πήγαινε καλά, δεν είχε λόγο να μην χρησιμοποιήσει τους βασικούς, όπως για παράδειγμα τον Τζόρβα. Αλλά τι να κάνουμε, εκείνος ξέρει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου