ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οι...δρόμοι του Ρόμενταλ



Οι...δρόμοι του Ρόμενταλ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΟ...Η ποδοσφαιρική αξία του Ντένις Ρόμενταλ είναι αναμφισβήτητη, όμως ο Δανός παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Βαλβέρδε ζήτησε και η διοίκηση έκλεισε τον Χαβίτο για το Καλοκαίρι.

Ο Δανός διεθνής εκτός από έμπειρος είναι και έξυπνος και για το λόγο αυτό «ψάχνεται». Και όταν λέμε ψάχνεται, εννοούμε ότι έχει μάτια και αφτιά ανοιχτά για προτάσεις κυρίως για το Καλοκαίρι.

Όχι ότι δεν έψαξε ακόμη και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά όσο να’ ναι ο Ιανουάριος δεν δίνει τη δυνατότητα για πολλές επιλογές. Υπάρχει άλλωστε και το παράδειγμα της Μπρόντμπι. Η ομάδα της Δανίας προσέγγισε το Ρόμενταλ για να τον αποκτήσει από τώρα, αλλά η πρόταση δεν ικανοποίησε τον ποδοσφαιριστή.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι τις 31 του μήνα, ο Ρόμενταλ ως επαγγελματίας που είναι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στον Ολυμπιακό μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Ρόμενταλ έχει συζητήσει με τον Βαλβέρδε κατ’ ιδίαν και ξέρει. Όπως και ο Ισπανός ξέρει και γι’ αυτό σέβεται τον παίκτη που είναι άριστος επαγγελματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου