ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Nacho Scocco: ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ-ΟALEX WEB RADIO/TV ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ...

Nacho Scocco: «Θα έφευγα από την ΑΕΚ μόνο για να παίξω στην Ισπανία»


nacho scocco sunenteuxiO Nacho Scocco έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sportday» μιλώντας για την πορεία της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο μόνος λόγος για να αποχωρήσει είναι για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δηλαδή να παίξεις την Ισπανία.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντίνου:

Για την «τεσσάρα» από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Οι φίλαθλοι είναι πικραμένοι όπως κι εμείς. Ήταν ένα πολύ ισχυρό χαστούκι και πολύ βαρύ σκορ. Το Σάββατο δεν μας έβγαινε τίποτα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και αυτό έβγαινε στα τελευταία παιχνίδια», ενώ για τη νίκη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά μας μένουν άλλα 90 λεπτά. Τώρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε,  θα παλέψουμε στη ρεβάνς».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν μπορεί να υποσχεθεί τον τίτλο στον κόσμο: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το ξέρω ότι θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, αλλά και σε εμάς. Θα ματώσουμε τη φανέλα και θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε».
Η γνώμη του για το Manolo Jimenez: «Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η AEK παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, μας εμπιστεύεται και μας βοηθάει να αποδίδουμε καλύτερα. Αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».
Σχετικά με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, τον Iglesias: «Όλοι τον γνωρίζουμε. Είναι μεγάλος παίκτης. Θα ήταν πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα. Τον ξέρω 15 χρόνια, ζούσαμε στην ίδια περιοχή και έχουμε τον ίδιο μάνατζερ. Από όσα μου λέει δεν αισθάνεται καλά στη Λάρισα και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.»
Για το πώς βλέπει την παραμονή του Blanco στην ΑΕΚ: «Δεν μιλάει πολύ, και δεν ξέρω αν θα μείνει. Από την πλευρά του δείχνει ότι θέλει να μείνει και έχει διάθεση να ανανεώσει. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Το έχει δείξει άλλωστε με τα πολλά γκολ που έχει βάλει αυτά τα χρόνια που είναι στην AEK. Είναι παίκτης μεγάλης κλάσης».
Η γνώμη του για τον προηγούμενο προπονητή Dusan Bajevic: «Σέβομαι τον πρώην προπονητή μου, αλλά είχαμε αρκετές διαφωνίες και δεν αισθανόμουν καλά. Δεν ξέρω αν θα ανανέωνα αν έμενε ο Μπάγιεβιτς».
Για το παιδί του, το οποίο θα έρθει στον κόσμο σε λίγες μέρες: «Μέσα στη βδομάδα θα γεννηθεί ο Lautaro. Η πρώτη φωτογραφία που θα τον βγάλω θα είναι στο γήπεδο με τη φανέλα της AEK. Αν θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής δεν θα τον πιέσω, αλλά όλοι στην οικογένειά μου και της γυναίκας μου αγαπάμε το ποδόσφαιρο».
Για τις σχέσεις του με τον Rafik Djibbour: «Δεν θα έκανα ότι ο Djibbour. Είναι μεγάλος παίκτης και το έχει δείξει. Τα αποδυτήρια χωρίς αυτόν είναι το ίδιο με πριν. Ήταν σημαντικός παίκτης για μας και μέσα στον αγωνιστικό χώρο  συνεργαζόμασταν με τον καλύτερο τρόπο. Το μεταξύ μας επεισόδιο το έχω ξεχάσει».
Για το αν θα μεταπηδούσε στον Ολυμπιακό, όπως ο Αλγερινός: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Αυτά είναι εξωαγωνιστικές αποφάσεις. Τώρα δεν είναι συμπαίκτης μου, είναι αντίπαλος. Δεν θα είναι μάχη Scocco-Djibbour. Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου και θα μπω στο γήπεδο να κερδίσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Το έχω ξαναπεί ότι αν έφευγα ποτέ από την AEK θα ήταν μόνο για να εκπληρώσω το όνειρό μου. Να παίξω στην Ισπανία».
O ALEX WEB RADIO/TV ΘΥΜΑΤΑΙ.....
Χαλασες το στοματακι σου gioko tsoko.....και ξεχνας πως πριναπο λιγο καιρο εκανες σαν τρελος και εκμεταλευομενος το οτι σε ηθελε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταφερεςνα σταθεις ξανα στο αεκακι γιατι σε ειχαν για...σπρωξιμο!!!! ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι με την δηλωση σου αυτη εχεις τελειωσε για τον κοσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αν θυμασαι και καλα δεν σε γουσταρε και ουτε σε ηθελε στο λιμανι γιατι σε θεωρουσε ....ΛΙΓΟ!!!
Με τον Τζιμπουρ οπως ειδες δεν ακουστηκε τιποτε το ασχημο ενω με σενα ο αντιδρασεις ηταν εντονες...και οπως αντιλαμβανεσαι...ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ....ΛΕΦΤΑ....αλλα για πες μου και κατι αλλο ρε γιοκο τσοκο....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου