ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς-H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV

Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς

Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν για άλλη μια φορά στην μπασκετική εκπομπή της Nova για την Ευρωλίγκα. Ο Φίλιππος Συρίγος τα έβαλε και πάλι με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ έριξε και φοβερές ατάκες.
Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς
Αναφέρθηκε κυρίως στο επεισόδιο ανάμεσα στον Παπαλουκά και τον Τεόντοσιτς λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στην Κάουνας. «Ο Ολυμπιακός είναι τρελοκομείο στα δύο τελευταία παιχνίδια», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, που κυρίως έριξε ευθύνη στον Τεόντοσιτς, αλλά και στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, που τον αφήνει να τα κάνει όλα αυτά.

«Ο καθένας κάνει την κ@@λα του», είπε ακόμα για τον Ολυμπιακό ο Συρίγος και ολοκλήρωσε: «Βλέπουμε τσάμικα και καλαματιανά».
 Eνταξει ρε Συριγο...την ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΜΑΝΙΑ σου την γνωριζουμε ολοι οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ ...και γω με το φτωχο μου το μυαλο αναρωτιεμαι...γιατι δημοσιογραφος δεν ειμαι αλλα ας πουμε...αρθρογραφος, και οπως και να το κανουμε και εγω κρινομαι και πρεπει να προσεχω και τι γραφω και τι λεω ...εσας τους ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ δεν υπαρχει κανεις να σας μαζεψει τελος παντων???? μπορειτε να βγαινετε και να λετε και να γραφετε οτι σας ερθει στο μυαλο??? η οτι σας εχουν ζητησει να γραψετε η να πειτε???? Δυστυχως φαινεται οτι το παθημα δεν σου εγινε μαθημα ...και επειδη θελω να ξεκαθαρισω την θεση μου...ειμαι κατα της βιας και υπερ της ελευθερης φωνης των δημοσιογραφων και οχι μονο...αλλα οταν υπαρχουν τετοιου ειδους αναφορες σε αθλητες και συλογους γενικοτερα απο δημοσιογραφους λογικο ειναι να προκαλειται ο φιλαθλος κοσμος...ευχομαι να μην δωσει συνεχεια ο κοσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  και καλα θα κανει να μην ασχολειται κατα την αποψη μου με ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ αλλωστε η ιστορια εχει αποδειξει οτι ...ΟΤΙ και αν πουμε και αν γραψουμε ποτε δεν θα παψουν να υπαρχουν δυστυχως!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου