ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Γιοβάνοβιτς: "Βρείτε τα και έρχομαι"!

Γιοβάνοβιτς: "Βρείτε τα και έρχομαι"!

Γιοβάνοβιτς
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μίλησε σε εφημερίδα και αποκάλυψε πως αν Ολυμπιακός και Λίβερπουλ τα βρουν στο οικονομικό, τότε θέλει να έρθει σαν τρελός στον Πειραιά!

Όπου καπνός, λέει μία παροιμία, υπάρχει και φωτιά. Εχθές γράφαμε για το "τρελό" δημοσίευμα από την Γερμανία που ήθελε τον Γιοβάνοβιτς να έρχεται στον Ολυμπιακό και μία ημέρα αργότερα ο Σέρβος άσος μας βγάζει... λογικούς.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον "πρωταθλητή" αν τα βρουν Ολυμπιακός και Λίβερπουλ, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Ο 30χρονος άσος πήγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Αγγλία και την Λίβερπουλ, όμως δεν έχει καταφέρει να παίξει όσο θα ήθελε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

"Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Ούτε οι εκπρόσωποι μου έχουν κάτι στα χέρια τους από την ελληνική ομάδα. Αν μου γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό και συμφωνεί και η Λίβερπουλ για παραχώρηση μου ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία μου να φορέσω τη φανέλα του. Ξέρω το μέγεθος και γνωρίζω τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στο Καραϊσκάκη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν πραγματικά με θέλουν, ξέρουν που θα με βρουν. Εγώ είμαι ανοικτός και περιμένω προτάσεις. Μέχρι να έρθουν, αν έρθουν, θα είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου εδώ στη Λίβερπουλ και θα προσπαθώ να τα δίνω όλα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου".

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο παίκτης είναι με ένα εισιτήριο στο χέρι και περιμένει τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση αποχώρησης του Πάντελιτς, η λύση είναι έτοιμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου