ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: "Σύντομα κοντά μας ο Φορτούνης" (video)

Μαρινάκης: "Σύντομα κοντά μας ο Φορτούνης"

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού προανήγγειλε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης. To RedPlanet.gr ήταν εκεί. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, προανήγγειλε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη στην βράβευση των Γιάννη Φετφατζίδη και Γιάννη Ποτουρίδη από την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά, που έγινε στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αποκάλυψε την φιλοδοξία του να στελεχώνεται κάποτε ο Ολυμπιακός από τουλάχιστον εφτά Έλληνες παίκτες στην 11άδα του και εκεί τόνισε ότι ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται καθ' οδόν για το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κλήθηκε να βρεβεύσει τους Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάννη Ποτουρίδη και Κώστα Φουρτούνη, λόγω ότι αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε νεαρότερη ηλικία σε Ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά.


Οι δύο ποδοσφαιριστές (Φετφατζίδης, Ποτουρίδης) του Ολυμπιακού έδωσαν κανονικά το "παρών" στην εκδήλωση "Γιορτή Πειραϊκού ποδοσφαίρου 2011", ανέβηκαν στη σκηνή για να τιμηθούν, αλλά όχι όμως και ο Κώστας Φουρτούνης, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων του με την ομάδα του Αστέρα στην Τρίπολη, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην απονομή.

Κατά την διάρκεια της βράβευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών, ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκανε τον δικό του χαιρετισμό και τόνισε τα εξής: "Θα ήθελα να σας ευχηθώ να έχουμε όλοι μας μία καλή χρονιά και θα ήθελα να σχολιάσω το εξής. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα που θα δώσω αυτά τα βραβεία σε αυτά τα δύο παιδιά του Ολυμπιακού", ενώ στη συνέχεια σχολίασε χαμογελαστός αφήνοντας το δικό του υπονοούμενο, "αλλά και ο Φουρτούνης, μπορεί, σύντομα να είναι κοντά μας οπότε θα είναι καταπληκτικό".

Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε παύση καθώς καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε το "παρών" στην αίθουσα για αυτή του την αποκάλυψη όσον αφορά το μέλλον του Φουρτούνη και ο Ευάγγελος Μαρινάκης συνέχισε τις δηλώσεις του, εκφράζοντας μία μεγάλη του φιλοδοξία: " Για εμένα η πραγματική επιτυχία θα είναι, σε λίγα χρόνια, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού να έχει τουλάχιστον εφτά Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το έχω ξαναπεί αυτό και ειλικρινά το πιστεύω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να μπορέσουμε σε λίγα χρόνια αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα". Να υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Φουρτούνης προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

RedPlanet.gr - Mαρινάκης για Φουρτούνη
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Aek - Asteras Tripolis 0-2
Ανέβηκε από pantrak1. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου