ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

"Kλεισμένος" ο Ντεγκρά

"Kλεισμένος" ο Ντεγκρά

Ο μεταγραφικός χείμαρρος του Ολυμπιακού συνεχίζεται, καθώς θεωρείται "κλεισμένος" από τους ερυθρόλευκους και ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ντεγκρά.
Συνεχίζεται ο μεταγραφικός χείμαρρος του Ολυμπιακού, καθώς από τους ερυθρόλευκους θεωρείται "κλεισμένος" και ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στην θέση του γκολκίπερ, πίσω από τον Ούρκο Πάρντο.
Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει θετική γνώμη για την αξία του 27χρονου (18/6/1983) Λατινοαμερικανού γκολκίπερ των Αρκάδων, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οπότε η σχετική εισήγηση στην διοίκηση προχώρησε, με τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Ματίας Ντεγκρά, για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του από την Τρίπολη στον Πειραιά. Μάλιστα, η πρόσφατη, σπουδαία το εμφάνιση, στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενθουσίασε τους πάντες στον Ολυμπιακό.


Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, έτσι και αλλιώς, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα, οπότε έχει κανονικά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από τώρα την μεταγραφή του για το καλοκαίρι. Το κασέ του είναι χαμηλό, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, δηλαδή, δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ και φυσικά θέλει σαν "τρελός" να έρθει στον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες μέρες, θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Ματίας Ντεγκρά και ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ αναμένεται να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου