ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ζούρος: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό"

Ζούρος: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό"

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:45) στο Κάουνας, μίλησε ο προπονητής της Ζαλγκίρις και παλαιότερα των ερυθρολεύκων, Ηλίας Ζούρος.
Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για το παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Top 16, τονίζοντας ότι υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός στους περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης.
"Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που διεκδικούν την Ευρωλίγκα. Πέρυσι έπαιξε στον τελικό κι έχει μεγάλη παράδοση. Τους σεβόμαστε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού.


Όσο για το αν υπάρχουν ιδιαιτερότητες για εκείνον στο ματς, είπε: "Για μένα κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Σε κάθε αγώνα πρέπει να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος".

Τέλος, αναφορικά με τους στόχους που θέτει με τη Ζαλγκίρις, είπε: "Είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Προσπαθώ κάθε μέρα να γνωρίσω και καλύτερα τους παίκτες μου, να γνωρίσουν εκείνοι εμένα και να βρούμε τρόπους για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στόχος μου είναι να βελτιωθούν οι παίκτες μας και η ομάδα μας. Όμως και σαν προπονητής στόχος μου είναι η νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου