ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν για Μιραλάς!

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν για Μιραλάς!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενεργοποίησε την οψιόν για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν. Απομένει, πια, η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βέλγο επιθετικό και το μάνατζέρ του προκειμένου ο παίκτης να "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι για τα επόμενα χρόνια.
Η οψιόν που είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν ήταν της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η δουλειά έγινε με λιγότερα χρήματα, περίπου 2,2 εκ. ευρώ.
Η γαλλική ομάδα έχει ανάγκη από ρευστό και θα πάρει τα χρήματα σε μία δόση και όχι σε τρεις, όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Μία συμφωνία που είχε επιτευχθεί τον Ιούνιο του 2010, επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη.


Πλέον, απομένει η οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κέβινα Μιραλάς προκειμένου ο Βέλγος επιθετικός να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Ο 24άχρονος (5/9/1987) διεθνής ποδοσφαιριστής γουστάρει να παίζει για τον Θρύλο, η διοίκηση και ο προπονητής επιθυμούν να βλέπουν τον "κόκκινο διάβολο" με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η υπόθεση βαίνει καλώς.

Θυμίζουμε πως ο Μιραλάς αγωνίζεται ως δανεικός στην πειραϊκή ομάδα και το ισχύον συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι της τάξης των 900.000 ευρώ. Είναι δεδομένο πως ο Βέλγος επιθετικός θα εισπράξει περισσότερα χρήματα, στη συμφωνία που όλοι πιστεύουν πως θα επιτευχθεί, κερδίζοντας με το σπαθί του ένα καλύτερο συμβόλαιο, πιθανότατα τριετούς διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου