ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς στον Βόλο

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς στον Βόλο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα περίπου 5.000 εισιτήρια για να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (30/1) για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο (17:15, Novasports 3). Υπολογίζονται, συνολικά, πως στο Στάδιο θα βρεθούν κοντά στους 8.000 οπαδούς του Θρύλου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να στηρίξει με δυναμικό τρόπο την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ήδη οι οπαδοί των ερυθρολεύκων εξάντλησαν τα 5.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η πειραϊκή ΠΑΕ για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο. Το "παρών" στο γήπεδο θα δώσουν συν 3.000 φίλαθλοι του Θρύλου από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, οπότε αναμένεται ο συνολικός αριθμός των "γαύρων" να φτάσει τις 8.000.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (Κυριακή 30/1, 17:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο), εξαντλήθηκαν. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην έρθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου