ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας – Ατρόμητος 0-1 (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας – Ατρόμητος 0-1 (video)


diagoras atromitos 0 1  kypello videoΤην πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ο Ατρόμητος, αφού μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε και σήμερα (3/2) 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο, με σκόρερ τον Saganowksi στο 33΄. Πλέον περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (2-0 το πρώτο παιχνίδι) που συναντώνται στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό.



Ο κακός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις δύο ομάδες να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν μία ελαφρά πρωτοβουλία, αλλά οι παίκτες του Δώνη ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ στο 33΄ με κεφαλιά του Saganowski έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραλή και τελείωσαν ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Στο 43΄ η ομάδα της Ρόδου είχε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Itandje απομάκρυνε αρχικά το σουτ του Πουλόπουλου και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ την κεφαλιά του Tarahulski.
Οι 22 ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, απλά επειδή ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν. Ο Διαγόρας συμβιβάστηκε με τον αποκλεισμό και δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να κυνηγήσει αυτό που έμοιαζε πλέον με θαύμα. Οι Περιστεριώτες γνώριζαν ότι το 1-0 τους ήταν αρκετό, το β΄ μέρος κύλησε χωρίς κάποια αξιομνημόνευτη φάση και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 33΄ Saganowski
Συνθέσεις
Διαγόρας: Ταμπάσης (46΄ Τυρέλης), Απ. Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Σπάρταλης, Γεωργίου (61΄ Φράγκος), Προβατίδης, Reyes (61΄ Πετραυράκης), Gutman, Tarachulski.
Ατρόμητος: Itandje, Baszczynski, Νάστος, Sambou, Ι. Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας (68΄ Brito), Sarmiento, Σφακιανάκης, Καραλής, Saganowski, Αναστασάκος (80΄ Camara).
Το γκολ του Saganowski στο Διαγόρας – Ατρόμητος 0-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου