ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πανιώνιος και το bonus…



Ο Πανιώνιος και το bonus…
4/2/2011 

ΟΛΟΙ Σ.Ε.Φ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ…Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Το παιχνίδι είναι σε καλή ώρα (17:00), λίγο πριν θα είμαστε όλοι στο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 αλλά οι προϋποθέσεις για ολυμπιακή ημέρα είναι ιδανικές… Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ του Σαββάτου 05/02/2011 και ώρα 17:00 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες….


Σάββατο 05/02/201 (από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα)
Η διάθεση των εισιτηρίων που θα δοθούν μέσω της CITIBANK και του ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα αρχίσει την Πέμπτη 03/02/2011.
Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ της CITIBANK θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές: 10€ - 15€ - 20€ - 30 € - 40 €

Εν τω μεταξύ οι «πιστοί» φίλοι του Ολυμπιακού που είναι κάτοχοι διαρκείας και θα βρεθούν το Σάββατο στο ΣΕΦ θα έχουν μεγάλος όφελος, αφού όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» η παρουσία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα τους δώσει 30 πόντους ως επιβράβευση…

Η ανακοίνωση…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 17:00, θα αντιστοιχεί στην συλλογή 30 πόντων. Όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν ορισμένοι αγώνες bonus στους οποίους θα προσφέρεται σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, ένα bonus 30 πόντων. Έτσι λοιπόν, όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσέλθουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν περισσότερους πόντους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας. Υπενθυμίζουμε, ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να παρακολουθεί την συλλογή των πόντων του, μέσα από το επίσημο site του Ολυμπιακούwww.olympiacosbc.gr και να γνωρίζει πόσους πόντους έχει συγκεντρώσει. Αυτοί που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους στο τέλος της χρονιάς θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου