ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!

«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!

Άκρως επιβαρυντικά είναι για την ΠΑΕ ΑΕΚ τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο διαιτητής Παππάς…
«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες του «SENTRA 103,3», ο Αθηναίος διαιτητής αναφέρει για εισβολή στο ημίχρονο του Βασίλη Δημητριάδη στο γραφείο των διαιτητών και για διπλή εισβολή οπαδών της ΑΕΚ.
Χαρακτηριστικά το Φ.Α γράφει:
1) Στο ημίχρονο του αγώνα εισήλθε στα γραφεία των διαιτητών ο Βασίλης Δημητριάδης, κλώτσησε μα καρέκλα και γι’ αυτό του απαγορεύθηκε να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.
2) Διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για 3 λεπτά εξαιτίας εισβολής 15 οπαδών της ΑΕΚ (σ.σ. στο 64’).
3) Μετά τη λήξη του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν 40 οπαδοί της ΑΕΚ.
Για να το κάνουμε πιο… λιανά: Αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ευρείας κλίμακας, τότε στην ΑΕΚ μπορεί να επιβληθούν 1 ως 2 αγωνιστικές και 75.000 έως 150.000 ευρώ πρόστιμο.
Αν με την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου, χαρακτηριστούν εκτεταμένα, τότε το πρόστιμο μπορεί να κυμανθεί από 20.000 εως 100.000 ευρώ ενώ δύναται να επιβληθεί και τιμωρία έδρας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η «Ενωση» δεν είναι υπότροπη ούτε για ευρείας, ούτε για εκτεταμένα ούτε για μεμονωμένα (σ.σ. τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κρίθηκαν μεμονωμένα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου