ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τέρμα τα αστεία

Τέρμα τα αστεία

Παίκτες και προπονητής έχουν τεράστια ευθύνη για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και κυρίως για τον τρόπο που επήλθε. Περίοδος κρίσης για όλους! Εξιλέωση μόνο με Πρωτάθλημα!
Ο Ολυμπιακός την τρέχουσα περίοδο, στα μεγάλα παιχνίδια αντιμετωπίζει πρόβλημα και την λύση καλείται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρει και την μεγαλύτερη ευθύνη για το συγκεκριμένο γεγονός. 
Καλοί οι αυτοματισμοί και τα συστήματα, αλλά στα δύσκολα χρειάζονται "καρύδια" και οι παίκτες σε καμιά περίπτωση δεν τα έχουν δείξει μέχρι τώρα στα ντέρμπι. Το Κύπελλο χάθηκε, ωστόσο υπάρχει μπροστά η πρόκληση του πρωταθλήματος που θα χαθεί μόνο με "αυτοκτονία". Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να βάλουν το... κεφάλι κάτω και να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα Τούμπας και ΟΑΚΑ.


Κρίσιμη περίοδος για όλους

Όταν μία ομάδα παρουσιάζεται τόσο "σοφτ" σε έναν αγώνα δίχως αύριο είναι δεδομένο πως κάτι δεν πάει καλά σχετικά με την προετοιμασία της στο ψυχολογικό τομέα. Εμείς δεν είμαστε στα αποδυτήρια για να γνωρίζουμε ακριβώς τι γίνεται και τι τους λέει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ο προπονητής πρέπει να είναι και ψυχολόγος.

Ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ μπορεί να έχει ακόμα και δικαιολογημένα την απόλυτη στήριξη της διοίκησης, ωστόσο αν ο Θρύλος συνεχίσει έτσι και χάσει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό των τόσο προβλημάτων, τότε είναι πραγματικά άξιος της μοίρας του. Ο Βάσκος, ο οποίος μέχρι τώρα δούλευε δίχως το παραμικρό άγχος και πίεση, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ψύχωση για τίτλους είναι τεράστια στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και κάποτε στάθηκε η αιτία για να αποτελέσει παρελθόν ο Σρέσκο Κάτανετς.

Σε καμιά περίπτωση ο 46χρονος δεν έχει σχέση με τον Σλοβένο, καθώς ουδείς αμφισβητεί την αξία του και τις ικανότητες του. Επί τούτου, όμως, οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνον, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι έχει τη δυνατότητα και το... μαγικό ραβδάκι για να επαναφέρει τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών.

Την ίδια ώρα, τεράστια ευθύνη έχουν και οι παίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, χαλαροί στην Τούμπα. Είναι ντροπή ο Ζαουάντ Ζαϊρί να δέχεται προκλήσεις από τον Βιερίνια και ο Μαροκινός όχι μόνο να μην απαντάει σε εξίσου έντονο ύφος, αλλά να συνεχίζει στο ματς λες και έπαιζε σε οικογενειακό διπλό. Ο Ζαϊρί, ο οποίος παρεμπιπτόντως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει υποτίθεται έναν λόγο παραπάνω για να παίξει καλά και να αποδείξει ότι αξίζει ένα ακόμα πολύ καλό συμβόλαιο. 

Το περιστατικό με τον 28χρονο αποδεικνύει πως οι παίκτες δεν ήταν παθιασμένοι, όπως οι αντίπαλοί τους, οι οποίοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν άπαντες είναι σε κρίση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και σύντομα πρέπει να αφυπνιστούν και να καταλάβουν πως οι... μέρες της μαρμότας θα λάβουν οσονούπω τέλος για εκείνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου