ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δεινοπάθησε αλλά πέρασε


Δεινοπάθησε αλλά πέρασε

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την ήττα του με 2-1 από την Κέρκυρα. Οι Κερκυραίοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Παρασκευαΐδη, στο 28΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάρτιν ενώ οι «Φαίακες» διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου στο 74΄. Οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ατρόμητο.

 


Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος

Φάση: Προημιτελικά

Αγώνας: Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό στάδιο

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η Κέρκυρα καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει μετά το εις βάρος της σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα. Οι «Φαίακες» απείλησαν στο 16΄δίνοντας ήδη το πρώτο μήνυμα στην άμυνα των Βολιωτών με τον Ρόκα να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μίχος και ο Παρασκευαΐδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και πίεσαν την Κέρκυρα. Αυτή η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 28΄μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και τελικό αποδέκτη τον Μάρτιν οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν και έκαναν τον Σάκη Τσιώλη να ανακουφιστεί.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ανέβασε ρυθμούς και επιχείρησε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το θέμα πρόκριση. Μπορεί να έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Κάτι που κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωάννου και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Μπορεί οι «νησιώτες» να ήθελαν ένα γκολ για να περάσουν στην επόμενη φάση αλλά δεν πίεσαν και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Τελικά μπορεί οι Κερκυραίοι να κέρδισαν με 2-1 αλλά την πρόκριση πήραν οι «ερυθρόλευκοι» όπου και θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ατρόμητο.


H εξέλιξη της αναμέτρησης

Matcpoint: 
Η γρήγορη ισοφάριση του Ολυμπιακού που «έκοψε» τα φτερά στους παίκτες της Κέρκυρας.

Actionman: 
Ο Μάρτιν όπου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Βόλου καθώς και ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Distraction: 
Η κακή αντίδραση της Κέρκυρας μετά το 2-1 καθώς δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για ένα τρίτο γκολ.


ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης) : Ρόκα, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας (63΄Μπαρτόλντι), Μητρόπουλος (77΄Καπετάνος), Ακόστα (60΄Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν




Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς) :
 Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Μίχος, Φλαβίνιο (77΄Χαμπλ), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος (88΄Δεινόπαππας), Παρασκευαΐδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61΄Ρίκα), Γραμμόζης, Ηλ. Ιωάννου


Σκόρερ: 28΄Μάρτιν -17΄ Παρασκευαΐδη, 74΄πεν Ιωάννου

Δοκάρια: -

Κίτρινες: 89΄Καπετάνος - 41΄Μαζνόφ, 85΄Μονιάκης, 88΄Γραμμόζης

Κόκκινες:
 -

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουρομπίλια (Καρδίτσας) 


oly. volou kerkira 0-1 paraskeuaidis
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

oly. volou kerkira 1-1 martin
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου