ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γκόρντον: "Μεγάλη νίκη" (VIDEO)

Γκόρντον: "Μεγάλη νίκη"

Ο Τζαμόν Γκόρντον στις δηλώσεις του στα αποδυτήρια της ομάδας, τόνισε πως η επικράτηση επί της Βαλένθια ήταν μία μεγάλη νίκη, στάθηκε στην σπουδαία άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός και ξεχώρισε τους Παπαλουκά και Νεστέροβιτς. Δείτε το βίντεο.
Ο Τζαμόν Γκόρντον στις δηλώσεις του στα αποδυτήρια της ομάδας, τόνισε πως η επικράτηση επί της Βαλένθια ήταν μία μεγάλη νίκη, στάθηκε στην σπουδαία άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός και ξεχώρισε τους Παπαλουκά και Νεστέροβιτς.
Ο Αμερικανός γκαρντ, δήλωσε: "Ήταν σίγουρα μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Έκανε σπουδαίο ματς ο Παπαλουκάς, το ίδιο και ο Νεστέροβιτς. Κάναμε κάποια λάθη στο ματς, αλλά έχουμε χρόνο να τα διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε όπως πρέπει, αλλά όπως είπα πρόκειται για μία σημαντική για τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά για την σπουδαία άμυνα που έπαιξε στο ματς ο Ολυμπιακός, αλλά και εκείνος συγκεκριμένα, ο Τζαμόν Γκόρντον, δήλωσε: "Σίγουρα παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Προσωπικά, εμένα, αυτή είναι δουλειά μου. Να βγάζω ενέργεια στο παρκέ, να πιέζω τον κάθε αντίπαλο και να παίζω καλή άμυνα. Αυτό μου ζητάνε και αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε φορά. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήμουν ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα είμαι απόλυτα. Αφού αυτό βοηθάει την ομάδα να φτάνει στις νίκες, αυτό θα συνεχίσω να κάνω".

Όσον αφορά την συνέχεια και το μέλλον του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός γκαρντ, σχολίασε: "Συνεχίζουμε. Πρέπει να νικήσουμε στα υπόλοιπα ματς στον όμιλο μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κάθε πόντος στο TOP-16 έχει σημασία. Τώρα, πρέπει να πάμε να νικήσουμε και στο γήπεδο της Βαλένθια."

RedPlanet.gr - Γκόρντον
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου