ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γόντικας: «Ντροπή»


Γόντικας: «Ντροπή»

Γόντικας: «Ντροπή»



«Έβραζε» ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην διαιτησία του Παππά που κατά την γνώμη του… αλλοίωσε την πρόκριση!


Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε: «Το πρώτο που θέλω να πω είναι πως μόλις τώρα έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. Θεωρώ ότι έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα, κόντρα σε πολύ αρνητικά προγνωστικά. Είναι οι πραγματικοί νικητές και ουσιαστικά η ομάδα που έχει πάρει την πρόκριση. Από εκεί και πέρα όπως θα ακούσετε και από τον κύριο Φερέιρα, είναι ντροπή αυτά τα πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Αυτές θα απασχολήσουν άλλους φορείς και να είσαστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό.
Ο σημερινός αγώνας ήταν μια νέα εκπαίδευση για εμάς. Γιατί μάθαμε ότι μπορεί ο αγώνας να διαρκέσει, 90’ 100’ ή 120’ τόσο όσο θα χρειαζόταν (για να πετύχει η ΑΕΚ γκολ και να προκριθεί εννοούσε).
Δεν πρέπει να έχουμε καμία απορία όποιος είναι σοβαρός απομακρύνεται από αυτόν τον χώρο μερικοί απομακρύνονται και από τον χώρο και από την Ελλάδα. Είδαμε πάρα πολύ καλά σήμερα το γιατί. Σας λέω και πάλι πως ο Παναθηναϊκός άξιζε και αξίζει την πρόκριση. Έπαιξε εξαιρετικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι πλήρως.
Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Αυτό σημαίνει ότι θα αντιπαρατεθούμε με φορείς που είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν.
Το σημερινό ήταν απαράδεκτο τελείως και επιφυλάσσομαι για κάθε ενέργεια από εδώ και πέρα.
Όποιος έχει είτε θεσμική είτε ουσιαστική ευθύνη ας την αναλάβει».
Από την πλευρά του, ο γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας, τόνισε: «Δε ξέρω τι να σας πω παιδιά. Όλοι είδατε τι έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου