ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επίπληξη στον Μαρινάκη

Επίπληξη στον Μαρινάκη

Επίπληξη στον Ευάγγελο Μαρινάκη από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα είπε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στις 30/10 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, του ζητήθηκε να ανακαλέσει.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κήρυξε πειθαρχικώς ελεγκτέο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη και του επέβαλε την ποινή της επιπλήξεως, με υποχρέωση ανακλήσεως των δυσμενών κρίσεων για το ντέρμπι της 30ης Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
Ο 44χρονος είχε κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις του μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 εξαιτίας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων του Τάσου Κάκου, αλλά και του βοηθού του, Ακρίβου.


Να υπενθυμιστεί ότι πρωτόδικα είχε αθωωθεί, με αποτέλεσμα να εφεσιβάλλει αυτεπάγγελτα την απόφαση ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Φοβερά πράγματα...

Εξάλλου, επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Πανσερραϊκό, ενώ απαλλάχθηκε ο παίκτης της ομάδας των Σερρών, Τάσος Παπάζογλου από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος.

Αναλυτική η απόφαση για τον Ε. Μαρινάκη:

1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 402/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Α΄ Αντιπροέδρου ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του επιβάλει την ποινή της επιπλήξεως με υποχρέωση ανακλήσεως των δυσμενών κρίσεων (αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 30-10-2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου