ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εγκλωβίστηκε και αποκλείστηκε… (video)






Εγκλωβίστηκε και αποκλείστηκε… (video)
Σταύρος Κουράκος 2/2/2011



Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε στην αμυντική τακτική του ΠΑΟΚ, δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις, μπερδεύτηκε στον δημιουργικό τομέα, του έκοψε και τρία οφσάϊντ ο βοηθός του Μάνταλου, ο Τρύφων και έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0 και συνάμα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου. Το γκολ πέτυχε ο Σαλπιγγίδης. Στο 85’ ο Μιραλάς αποβλήθηκε και στην συνέχεια δέχθηκε θραύσματα από σπασμένο γυάλινο μπουκάλι στο πρόσωπο και τραυματίστηκε.

Με τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, τον Μιραλάς αριστερά και τον Ρόμενταλ δεξιά ξεκίνησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στο κέντρο Ιμπαγάσα, Μοδέστο και Φουστέρ και στην άμυνα Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Τοροσίδης και Μπράβο. Κάτω από τα δοκάρια ο Αντώνης Νικοπολίδης.

 


Mόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης ο ΠΑΟΚ έχασε κορυφαία ευκαιρία όταν ο Βιεϊρίνια έπιασε δυνατό σουτ, ο Νικοπολίδης έδιωξε και με την βοήθεια του δοκαριού, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε εκ νέου.
Στο 9’, στην πρώτη επιθετική ενέργεια του Ολυμπιακού, ο Ρόμενταλ έβγαλε την σέντρα για τον Μιραλάς, αυτός όμως δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, υπό πίεση, άουτ.
Στο 12’ βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ρόμενταλ στην αντεπίθεση, όμως ο βοηθός, Τρύφων, έκοψε τον Δανό με ανύπαρκτο οφσάϊντ.
Στο 15’ ο Ιμπαγάσα βγάζει μπαλιά ακριβείας για τον Φουστέρ, όμως και πάλι ο βοηθός σταματάει την φάση με οφσάϊντ, χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση.
Στο 17’ ο Ιβιτς βγήκε απέναντι στον Νικοπολίδη, όμως βιάστηκε να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 27’ ο Μοδέστο έβγαλε μπαλιά για τετ α τετ στον Τζιμπούρ και πάλι όμως ο Τρύφων έκοψε την φάση σαν οφσάϊντ. Και από αυτό το ριπλέϊ φάνηκε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση. 3-0!
Στο 29’ ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά στον Ρόμενταλ, ο οποίος έπιασε το σουτ όμως χωρίς στόχο.
Στο 35’ μετά από κόρνερ του Ιμπαγάσα ο Αβραάμ έπιασε σουτ πάνω στα σώματα, νέο σουτ του Μιραλάς, άουτ.
Στο 40’ σουτ του Φουστέρ, εκτός περιοχής, έφυγε άουτ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρόμενταλ στάθηκε εκτός περιοχής και έπιασε το δυνατό σουτ, όμως η κατάληξη ήταν ίδια, άουτ.

Στο 49’ επικίνδυνο σουτ του Βιεϊρίνια μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Νικοπολίδης.
Στο 55’ ο Βιεϊρινια έβγαλε μπαλιά για τον αμαρκάριστο Σαλπιγγίδη, όμως εκεί έσπευσε ο Μοδέστο και του έκλεψε την μπουκιά από το στόμα.

Στο 57’ η άμυνα του Ολυμπιακού αιφνιδιάστηκε. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα απομακρύνθηκε, στο νέο γέμισμα όμως ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε ανενόχλητος να κοντρολάρει και με συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής να νικάει τον Νικοπολίδη. Ο ΠΑΟΚ παίρνει το προβάδισμα με 1-0.

Στο 60’ ο Βαλβέρδε άλλαξε τον Φουστέρ βάζοντας στην θέση του τον Φετφατζίδη και τον Τζιμπούρ με τον Πάντελιτς.
Στο 74’ ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ για τον ΠΑΟΚ, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο χέρι του Μιραλάς, που ήταν στο τείχος, όμως ο διαιτητής έδωσε άουτ.

Στο 85’ ο Μιραλάς απώθησε τον Ιβιτς που έκανε καθυστέρηση και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια ο Βέλγος δέχθηκε θραύσματα από σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο και τραυματίστηκε.
Στο 89’ ο Τοροσίδης έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Χαλκιάς έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το μηδέν.
Στο 91’ σέντρα του Μπράβο, ο Μέλμπεργκ έπιασε την κεφαλιά, δεν είχε όμως την δύναμη και έφτασε εύκολα στα χέρια του Χαλκιά.


Διαιτητής: Μάνταλος (Ευθυμιάδης – Τρύφων)

Κίτρινες: Λίνο, Τσουκαλάς, Σαβίνι – Τζιμπούρ, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα

Κόκκινη: Μιραλάς

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (84’ Μουσλίμοβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Σαβίνι (72’ Ελ Ζαρ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (60’ Πάντελιτς), Ρόμενταλ (54’ Ζαϊρί), Μιραλάς, Τζιμπούρ (60’ Φετφατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου