ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πάνοπλος για νίκη επί της Βαλένθια (VIDEO)

Πάνοπλος για νίκη επί της Βαλένθια

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (2/2) στο ΣΕΦ κόντρα στην Βαλένθια (21:45, Novasports 4) δίχως προβλήματα και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί πάνοπλος στην αναμέτρηση. Στο μυαλό των παικτών μόνο η νίκη. Δείτε βίντεο από την προπόνηση και το εσωτερικό διπλό των ερυθρολεύκων.
Το βράδυ της Τρίτης (1/2) οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (2/2) στο ΣΕΦ κόντρα στην Βαλένθια (21:45, Novasports 4) δίχως προβλήματα και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί πάνοπλος απέναντι στην ισπανική ομάδα σε ένα παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του TOP-16. Στο μυαλό των παικτών μόνο η νίκη.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά από καιρό, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Τόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όσο και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την ομάδα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες. Αγωνιστικά προβλήματα, λοιπόν, δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν πάνοπλοι κόντρα στην Βαλένθια σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την εξέλιξη του ομίλου.


Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο τη νίκη στο ΣΕΦ επί της ισπανικής ομάδας, ώστε να εδραιώσουν την θέση τους στο γκρουπ τόσο για την πρόκριση στους "8", όσο και για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι μετράνε, μέχρι στιγμής, μία ήττα και μια νίκη στο TOP-16, έχοντας χάσει το πρώτο ματς στο Φάληρο από την Φενέρμπαχτσε (70-84) ενώ στη συνέχεια κέρδισαν την Ζαλγκίρις (64-71) στο Κάουνας. Στην προπόνηση της Τρίτης (1/2) όλοι οι παίκτες έδειχναν διάθεση, έβγαζαν ενέργεια στο παρκέ και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τους καλαθοσφαιριστές να δείχνουν αποφασισμένοι για τη νίκη κόνρα στην Βαλένθια.

Εσωτερικό διπλό με τις ομάδες των Κέσαρ-Αγγέλου και με τον Ντούντα στον ρόλο του διαιτητή

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χωριστεί σε διαφορετικές πεντάδες, με την μία ομάδα (τους λευκούς) να την έχει αναλάβει ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Αλεξάντερ Κέσαρ, ενώ την άλλη (τους κίτρινους) ο επίσης συνεργάτης του Σέρβου τεχνικού, Βαγγέλης Αγγέλου, με τον Ντούντα να έχει αναλάβει τον ρόλο του... διαιτητή. Στην πρώτη πεντάδα (λευκοί) ήταν οι Παπαλουκάς, Γκόρντον, Κέσελ, Έρτσεγκ και Γλυνιαδάκης, ενώ στην δεύτερη (κίτρινοι) οι Κατσίβελης, Χαλπερίν, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης και Μπουρούσης, με τον Βασιλόπουλο στη συνέχεια να παίρνει την θέση του Έλληνα σέντερ. Δείτε στα παρακάτω βίντεο το εσωτερικό διπλό των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ, αλλά και πως προετοίμασαν τους παίκτες οι δύο βοηθοί του Ίβκοβιτς κατά την διάρκεια της προπόνησης.

To RedPlanet.gr βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, δείτε τα βίντεο...

RedPlanet.gr - Προπόνηση Ολυμπιακού (1)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

RedPlanet.gr - Προπόνηση στο ΣΕΦ (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

RedPlanet.gr - Προπόνηση στο ΣΕΦ (3)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (4)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου