ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με την Βαλένθια (77-62) στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο νικηφόρο παιχνίδι με την Βαλένθια (77-62) στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα.
Παπαλουκάς: Έπαιξε για 25'50'' και σημείωσε οκτώ πόντους με 4/5 δίποντα, μοίρασε εννέα ασίστ, έκανε τρία κλεψίματα και κατέβασε ένα ριμπάουντ. Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού, έσπασε και το φράγμα των 300 ασίστ στην Ευρωλίγκα, κάτι που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα.


Νεστέροβιτς: Σπουδαίο ματς από τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος είχε 80% στα δίποντα με 8/10 προσπάθειες, δυο κλεψίματα, μια ασίστ, ενώ υστέρησε μόνο στον τομέα των ριμπάουντ, αφού κατέβασε μόλις και μετά βίας δυο. Έμεινε στο παρκέ για 23'05'' από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Σπανούλης: Ο V-Span έπαιξε περισσότερο απ' όλους (28'13''), μοίρασε τέσσερις τελικές πάσες, πήρε δυο ριμπάουντ, ενώ έκανε και δυο κλεψίματα. Μια ακόμη μεστή εμφάνιση από τον ερυθρόλευκο άσο, που τελείωσε το ματς με 14 πόντους.

Βασιλόπουλος: Αγωνίστηκε για 06'57'' και πήρε μόλις ένα ριμπάουντ στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βγάλει κάποιες άμυνες, ακόμα είναι αγωνιστικά ανέτοιμος.

Μπουρούσης: Ο Καρδιτσιώτης σέντερ πέτυχε 11 πόντους σε 16'55'' με 3/6 δίποντα και 5/6 βολές. Ο 27χρονος άσος κατέβασε επτά ριμπάουντ, μοίρασε δυο τελικές πάσες, ενώ έκανε και ένα κλέψιμο.

Κέσελ: Πέντε πόντοι από τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε για 14'57''. Θέλει περισσότερα πράγματα η ομάδα από εκείνον στο σκοράρισμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Νίλσεν: Έβαλε επτά ποντάκια ο Αυστραλός σε 21'22'' (3/5 δίποντα και 1/2 βολές), ενώ πήρε πέντε ριμπάουντ.  Κόντρα στην παλιά του ομάδα έκανε καλή εμφάνιση.

Παπανικολάου: Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο νεαρός άσος.

Έρτσεγκ: Άποντος ο Σέρβος στα 11'41'' που έμεινε στο παρκέ. Πήρε και ένα ριμπάουντ, αλλά τίποτα ιδιαίτερο στο ματς. Σαφώς και μπορεί παραπάνω.

Τεόντοσιτς: Αυτή την φορά, ο Σέρβος γκαρντ δεν εκβίασε τις προσπάθειές του, σε 25'17'' πέτυχε οκτώ πόντους, πήρε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ υπέπεσε σε μόλις ένα λάθος.

Χαλπερίν: Σε "ρηχά νερά" ο Ισραηλινός, που δεν κατάφερε να σκοράρει στο ματς, παίζοντας βέβαια λίγο (06'04''). Ένα ριμπάουντ και μια ασίστ για τον Γιοτάμ, που είναι πολύτιμο εργαλείο, έστω και αν σε αυτό το ματς δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα. Τράβηξαν άλλοι για "πάρτη" του.

Γκόρντον: Πολύ καλός ο Γκόρντον, την είχε ανάγκη αυτή την εμφάνιση. Σε 19'39'' πέτυχε επτά πόντους (2/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα), έκανε τρία κλεψίματα, έδωσε μια ασίστ και πήρε ένα ριμπάουντ. Από τους πρωταγωνιστές της ερυθρόλευκης μηχανής, κέρδισε πόντους απ' αυτή την αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου