ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Βράζουν με τον βοηθό!

Βράζουν με τον βοηθό!

Ο βοηθός Τρύφων έβλεπε τα δικά του στο πρώτο μέρος και στον Ολυμπιακό βράζουν με τρεις λανθασμένες αποφάσεις του, όταν σταμάτησε άδικα παίκτες των Πειραιωτών, που ξεχύνονταν για γκολ.
Στον Ολυμπιακό βράζουν με τον πρώτο βοηθό του αγώνα στην Τούμπα, καθώς έκοψε με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ την ομάδα και ενώ στο διάστημα εκείνο έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ.
Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καλοί στην επανάληψη και αυτό το παραδέχονται στο λιμάνι, όμως στο πρώτο 45λεπτο έπαιξαν στρωτά, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσαν να βρεθούν σε θέση για γκολ, όμως ο Τρύφων είχε άλλη άποψη.


Ο εν λόγω βοηθός σταμάτησε τους Ρόμενταλ, Φουστέρ και Τζεμπούρ, όταν κάλλιστα θα μπορούσαν οι άσοι του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Εντέλει, "είδε" τα δικά του και η ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Επιπροσθέτως, στο λιμάνι θεωρούν το λιγότερο υπερβολική την αποβολή του Μιραλάς για δήθεν χτύπημα στον Ίβιτς, ενώ λίγο μετά παραλίγο να του βγάλουν και το μάτι, πετώντας του γυάλινο ποτήρι στο κεφάλι. Εδώ ισχύει το "εμ κερατάς εμ και δαρμένος...".

Όπως και να 'χει, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι η πρόκριση χάθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", μιας και τα τέσσερα δοκάρια απέτρεψαν από την ομάδα να πετύχει τα απαιτούμενα τέρματα για να φτάσει σε ένα καλό σκορ ενόψει της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου