ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μήνυση στον Μαρινάκη στο αεροδρόμιο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μήνυση στον Μαρινάκη στο αεροδρόμιο!

02/02/2011 22:42


Μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χορηγός του ΠΑΟΚ! Η αστυνομία σταμάτησε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από τον οποίο ζήτησε να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα. Γίνεται έρευνα για το εάν ευσταθεί η καταγγελία που θέλει τον κ. Μαρινάκη να πέταξε “πλέξι-γκλας” από τον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.


Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα! Ο πρόεδρος των Πειραιωτών όταν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” πριν επιβιβαστεί στην πτήση του τον συνέλαβε η αστυνομία γιατί όπως ειπώθηκε ένα “πλέξι-γκλας” πετάχτηκε από τη σουίτα στην οποία βρισκόταν προς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μάρτυρες, στο γήπεδο της Τούμπας, ένα “πλέξι-γκλας” πετάχτηκε από τον τέταρτο όροφο που βρίσκονταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον τρίτο και παραλίγο να υπάρχουν θύματα.

Έτσι, η αστυνομία ζήτησε από τον Μαρινάκη να τους συνοδέψει στο τμήμα Θεσσαλονίκης, με την πλευρά του Ολυμπιακού να επιμένει πως πρέπει να αποχωρήσει μαζί τους στην Αθήνα.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν αυτός από πλευράς Ολυμπιακού που πέταξε το “πλέξι-γκλας”, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε μήνυση από άνθρωπο εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ και η αστυνομία κινήθηκε με βάση αυτό.

* Σύμφωνα με νέα ενημέρωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τελικά αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου