ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ίβκοβιτς: "Ελέγξαμε το παιχνίδι" 9*VIDEO)

Ίβκοβιτς: "Ελέγξαμε το παιχνίδι"

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, σχολίασε πως η ομάδα του έλεγξε το παιχνίδι, δίνοντας βαρύτητα στον συσχετισμό των ασίστ και των λαθών και στάθηκε στο πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί, δείτε τα βίντεο.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βαλένθια (77-62), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, σχολίασε πως η ομάδα του έλεγξε το παιχνίδι, δίνοντας βαρύτητα στον συσχετισμό των ασίστ και των λαθών και στάθηκε στο πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι των ερυθρολεύκων.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε αρχικά: "Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό και παίξαμε καλό μπάσκετ απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βαλένθια που βάση στατιστικής είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρωλίγκα, η οποία καταφέρνει και ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Προσωπικά, θέλησα να αποφορτίσω τους παίκτες μου από το άγχος και την πίεση. Πιστεύω πως παίξαμε μία πολύ πιεστική άμυνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουμε τους αντίπαλους γκαρντ, αναγκάζοντας τους να κάνουν 21 λάθη".

Το έχω ξαναπεί πως στο σύγχρονο μπάσκετ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο συσχετισμός μεταξύ των ασίστ και των λαθών. Κόντρα στην Βαλένθια μοιράσαμε 21 ασίστ και κάναμε 10 λάθη. Ο συσχετισμός αυτός στο ματς ήταν θετικός για εμάς και μας οδήγησε στη νίκη. Καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε καλό ρυθμό. Στον αγώνα οι ψηλοί και των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι αν και οι δύο άμυνες ήταν αρκετά διαβασμένες. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, πιστεύω παίξαμε πολύ καλά, λειτουργήσαμε ομαδικά, προσπαθήσαμε και προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την θέληση των παικτών μου στο ματς. Τώρα προχωράμε, έχουμε ματς τόσο για το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και για το Πρωτάθλημα. Την άλλη εβδομάδα δεν θα παίξουμε Ευρωλίγκα και πιστεύω πως δεν θα χάσουμε τον ρυθμό μας ενόψει της συνέχειας",
κατέληξε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σέρβος τεχνικός.
Όσον αφορά στο αν έδωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σημασία στην διαφορά της νίκης, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε: "Σίγουρα είναι σημαντική για εμάς η διαφορά των 15 πόντων. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο ματς για να την αποκτήσουμε. Βέβαια, δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι το οποίο το περίμενα, καθώς ήμουν σίγουρος πως η Βαλένθια θα αντιδράσει παίζοντας μία πιεστική άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως μπήκαμε ανέτοιμοι στο ματς, καθώς ο αντίπαλος μας έκανε ένα 6-0 σερί, αλλά ευτυχώς αντιδράσαμε όταν έπρεπε.".

Όσον αφορά για την αποτελεσματικότητα των Μπουρούση και Νεστέροβιτς κοντά στο καλάθι στην επίθεση, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Τόσο οι δικοί μας ψηλοί, όσο και της Βαλένθια, έκαναν έναν πολύ καλό παιχνίδι. Βέβαια, έχω και κάποια μικρά παράπονα από τους παίκτες μου για το μαρκάρισμα του Γιαβτόκας στην άμυνα, καθώς έβαλε αρκετά σουτ (4/4). Ο Γιάννης, πάντως, ναι,  ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε. Βοήθησε πάρα πολύ και ο Νεστέροβιτς και γενικά οι δύο σέντερ μας ήταν εξαιρετικοί στο ματς".


RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου