ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παπαλουκάς: "Κλειδί η άμυνα"

Παπαλουκάς: "Κλειδί η άμυνα"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στάθηκε στη σημασία της νίκης επί της Βαλένθια και υπογράμμισε πως στη φάση των "16" της Ευρωλίγκας χρειάζεται συγκέντρωση προκειμένου να κατακτηθεί η πρόκριση στον προημιτελικό γύρο. Δείτε το βίντεο.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τα 300 κλεψίματα στην Ευρωλίγκα, καθώς έκανε τρία κόντρα στην ισπανική ομάδα.
"Έχω πει πως τα κλεψίματα έχουν ρίσκο. Ίσως για τα πολλά κλεψίματα να παίζει ρόλο ότι μεγάλωσα ηλικιακά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι στο τέλος να έχουμε περισσότερες νίκες", τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος έφτασε τα 302 κλεψίματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 34άχρονος πλέι μέικερ επισήμανε πως η άμυνα έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση: "Ήταν δύσκολο ματς, ας μην ξεχνάμε πως μας βαραίνει η ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρ. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε, γιατί η Βαλένθια είναι καλή ομάδα. Μετά την έλευση του Πέσιτς έχει δείξει άλλο πρόσωπο και είναι σαφώς βελτιωμένη. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα και το κάναμε. Σε κάποια διαστήματα του αγώνα το άγχος φάνηκε. Ξέρουμε καλά πως σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας, ένας πόντος, μπορεί να σε στείλει στα πλέι οφ, να σου δώσει την πρώτη θέση ή να σε στείλει έξω από τη διοργάνωση. Γι' αυτό έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος".

Το RedPlanet.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παπαλουκά:

RedPlanet.gr - Παπαλουκάς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου