ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…

Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…

Μετά τα μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αρχίζουν και οι αποκαλύψεις. Το baladoros.com, φέρνει στη δημοσιότητα τις ατάκες που είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον υπαρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, κ.Ραχωβίτσα στη συνάντηση που έγινε την παραμονή του ματς… 
Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, o πρόεδρος του ΠΑΟΚ δε μάσησε μπροστά στον εκπρόσωπο των Αρχών και μάλιστα όταν ο Ραχωβίτσας άρχισε να τον προσφωνεί «Κύριε», ο Ζαγοράκης τα πήρε κρανίο απαντώντας… «άσε τα κύριος, εγώ δεν είμαι κύριος σήμερα»…
Στη συνάντηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο Ζαγοράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν, ενώ του έκανε επίθεση για το γεγονός ότι προσπέρασε τους τοπικούς διοικητές που γνωρίζουν την κατάσταση και την Τούμπα καλύτερα από εκείνον.
«Γιατί τα κάνεις όλα αυτά, επειδή ο Μαρινάκης έχει καράβια κι εμείς δεν έχουμε;» τον ρώτησε ο Ζαγοράκης, κι εν συνεχεία δεν επέτρεψε στοΡαχωβίτσα να πάρει το λόγο, συνέχισε σε επιθετικό ύφος με μονόλογο, απαίτησε ν΄ αλλάξει το επιχειρησιακό σχέδιο, όπως κι έγινε, να υπάρχει προσέγγιση στο γήπεδο της Τούμπας και να μην κλείσει η μπουτίκ, όπως επίσης έγινε, ενώ ολοκληρώνοντας έστειλε και ένα απίστευτο τελεσίγραφο στο Ραχωβίτσα:

«Στην Τούμπα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ. Έτσι και γίνει το παραμικρό από αυτά που δε θέλουμε, στο ημίχρονο του αγώνα θα κάνω δήλωση στα ραδιόφωνα και θα ξεσηκώσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Κανονίστε την πορεία σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας»!

ΠΗΓΗ: baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου