ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τζουρούδης: "Άγιο είχε ο Μιραλάς"

Τζουρούδης: "Άγιο είχε ο Μιραλάς"

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν στην Τούμπα στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζουρούδης, ο οποίος τόνισε πως από τύχη δεν έχασε το μάτι του ο Κέβιν Μιραλάς.
Ο γιατρός του Ολυμπιακού μίλησε στον "Πρωταθλητή" για τον τραυματισμό του Βέλγου από ποτήρι και την ζημιά που του προκλήθηκε από την συγκεκριμένη απαράδεχτη και κατακριτέα κίνηση από οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει συλληφθεί.
"Ως γιατρός, αλλά και ως άνθρωπος ένιωσα τρομερή απογοήτευση και θυμό ακούγοντας διάφορους να λένε για τον Μιραλάς "έλα μωρέ τίποτα δεν έπαθε". Ας έρθουν να ρωτήσουν εμένα να τους πω πόσο τυχερός ήταν που δεν έχασε το μάτι του για ένα-δύο εκατοστά. Επειδή τον παρακολουθούσα τη στιγμή που έβγαινε από το γήπεδο, είδα και την πορεία του ποτηριού που του πέταξαν. Ευτυχώς το ποτήρι χτύπησε αλλού πριν καταλήξει στον Κέβιν επειδή θα του προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά.

Βέβαια τα θραύσματα, του προκάλεσαν εσωτερικό και εξωτερικό αιμάτωμα ένα εκατοστό πάνω από το μάτι, στο βλέφαρο. Αν το ποτήρι ή ένα μεγάλο κομμάτι καρφωνόταν στο μάτι του τι θα λέγαμε τώρα; Άγιο είχε ο Μιραλάς που τη γλίτωσε τόσο φθηνά. Τι θα έλεγαν άραγε, όλοι αυτοί που λένε τώρα ότι δεν έγινε τίποτα, αν ο ποδοσφαιριστής είχε χάσει το μάτι του; Εντελώς τυχαία δεν συνέβη κάτι πολύ χειρότερο από τα κομμάτια του ποτηριού που τον χτύπησαν".

Για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή: "Όχι από την ένταση του αγώνα, δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή τι συνέβη και τι μπήκε στο μάτι του. Απλώς πόνεσε. Όταν του εξήγησα τι είχε συμβεί και τι θα μπορούσε να πάθει, σοκαρίστηκε. Με ρώτησε “αλήθεια γιατρέ, θα μπορούσα να χάσω το μάτι μου;”. Ευτυχώς η πληγή που δημιουργήθηκε εσωτερικά ήταν μικρή και αφού καθαρίσαμε την περιοχή, διαπιστώσαμε ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η όρασή του.

Τίποτα από αυτά βέβαια δεν θα είχε συμβεί αν ήταν ανοικτή η πόρτα της φυσούνας και πηγαίναμε γρήγορα στα αποδυτήρια. Όταν μάλιστα, ζήτησα από κάποιους ανθρώπους που ήταν εκεί να ανοίξουν την πόρτα δέχθηκα δύο κλοτσιές από πίσω αγνώστους. Κάποιοι άλλοι μου φώναζαν “ας τον εδώ να δεις τι θα πάθει. Ταλαιπωρηθήκαμε και στη συνέχεια μέχρι να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Ένας φύλακας που συνάντησα στο διάδρομο και με είδε να οδηγώ τον Κέβιν μας είπε με απόλυτη φυσικότητα: “Τα ίδια σας κάναμε και εμείς που κάνατε και εσείς στο πρώτο παιχνίδι”. Γύρισα και του είπα "μα στο πρώτο παιχνίδι ήμουν εκεί και δεν έγινε τίποτα, πέρα από κάποια σπρωξίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών". Δεν υπήρχε λόγος να πω κάτι περισσότερο αφού με ενδιέφερε ο ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, αλλά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω όσα συνέβησαν.

Μου έκανε επίσης, εντύπωση το γεγονός ότι κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν μας ρώτησε τίποτα για τον Μιραλάς. Ούτε καν τυπικό ενδιαφέρον δεν υπήρξε. Σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, πάντα κάποιος από την αντίπαλη ομάδα θα ενδιαφερθεί, θα ρωτήσει. Στην Τούμπα δεν βρέθηκε ούτε ένας. Κρίμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου