ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο!

Όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αποπροσανατολίσει την ομάδα δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός παραμένει ενωμένος για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάρτε το χαμπάρι.
Ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, έπραξε το αυτονόητο. Ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε στενοχώρια, αλλά ακόμα μεγαλύτερη δίψα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να αποκαταστήσει την τάξη στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πίστη του πως οι παίκτες και ο προπονητής θα κάνουν το καθήκον τους στα τρία αυτά παιχνίδια και γενικότερα από εδώ και πέρα, στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της Super League. Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται. Μπορεί, όμως, να κατακτηθεί με επιβλητικό και, πάνω από όλα, Ολυμπιακό τρόπο. Το +7 μπορεί να μεγαλώσει και η διαφορά να μετατραπεί σε διψήφια.


Στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές κατηγορήθηκαν για έλλειψη πάθους και αποφασιστικότητας, εξαιρουμένων των Μοδέστο και Ιμπαγάσα. Νομίζω, πάντως, πως όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην εργασία μας. Αρκεί, φυσικά, να πρόκειται για ένα μεμονωμένο και όχι συνηθισμένο γεγονός. Μπορεί η ομάδα να μην έχει στις τάξεις της έναν Τζόλε, αλλά ποδοσφαιριστές και εμβληματικές προσωπικότητες όπως ο σπουδαίος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς βγαίνουν μία φορά κάθε είκοσι χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει παικταράδες σε όλες τις γραμμές, με αποδεδειγμένη αξία και σημαντική προσφορά την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα παίζει κατά γενική ομολογία το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχει κτίσει μία διαφορά της τάξης των επτά βαθμών στο Πρωτάθλημα. Τυχαία έγιναν όλα αυτά; Εννοείται, πως όχι.

Πλέον, η καλύτερη απάντηση από παίκτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να δοθεί πάνω στο χορτάρι. Έχουν μία διοίκηση που είναι πάντα δίπλα τους σε όλα. Σε ό,τι ζητήσουν. Στις όμορφες, αλλά και στις άσχημες στιγμές. Κατά τη διάρκεια μίας σεζόν θα προκύψουν κρίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι αναπόφευκτο. Το κλειδί για την αντιμετώπισή τους, είναι η σωστή διαχείριση από όλες τις πλευρές. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος παραμένουν μία γροθιά. Το γήπεδο κόντρα στην Ξάνθη θα είναι, όπως πάντα, κατάμεστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου