Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης μετά από την ήττα από την ΕΑΠ τόνισε πως η ομάδα ήταν κουρασμένη, κυρίως ψυχολογικά, αλλά τόνισε πως θα μπορούσαν οι παίκτες να πάρουν κάτι καλύτερο.  «Το περίμενα ότι δεν θα είχαμε την απόδοση με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η ψυχολογική κούραση αλλά δεν παίξαμε και εμείς καλά. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι» τόνισε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης.Ο αρχηγός, Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Ολα τα σετ τα χάσαμε στον πόντο, από δικά μας λάθη. Ήμασταν και κουρασμένοι λόγω των πέντε σετ που παίξαμε την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Η Πάτρα αυτό που μπορούσε να παίξει το έπαιξε. Εμείς δώσαμε το παιχνίδι στην Πάτρα, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, αν και κάναμε αρκετά λάθη. Η ζωή συνεχίζεται. Στόχος μας παραμένει η τετράδα.

Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον  Άρη στη Θεσσαλονίκη, θέλουμε τη νίκη εκεί για να μη μας περάσει η Πάτρα ή ο ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τη Δευτέρα το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε μετά από αυτή την ήττα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο σήμερα και ένα μεγάλο συγγνώμη που τον πικράναμε. Θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη στέλνοντας μηνύματα στο 54080.»

*Ο Ντεσπέιν αντικαταστάθηκε στο 2ο σετ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Κουζούνης  τραυματίστηκε στη διάρκεια του 3ου σετ. Έχει υποστεί ρήξη της πρόσθιας κνημοπερονονιαίας συνδέσμοσης και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο.