ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αποθέωση για Βαλβέρδε και διεθνές «κράξιμο» για Φερέιρα και Παναθηναϊκό


Αποθέωση για Βαλβέρδε και διεθνές «κράξιμο» για Φερέιρα και Παναθηναϊκό

7 Μαρτίου, 2011

2Άλλο  ένα τρίποντο για να «σφραγίσει» το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θέλει ο Ολυμπιακός και τα ξένα ΜΜΕ έκαναν ειδική αναφορά στα κατορθώματα της ομάδας του Βαλβέρδε μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Όμως στο αντίπαλο στρατόπεδο ο  Φερρέιρα δεν γλίτωσε το «κράξιμο» από τα πορτογαλικά Μέσα για το -13 της διαφοράς από την κορυφή.

Η  Ισπανική εφημερίδα AS στην ιστοσελίδα της, εκθειάζει τα κατορθώματα της ομάδας του Πειραιά και του Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι μια ανάσα από το να οδηγήσει ξανά τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου, όπως είχε κάνει και την πρώτη του σεζόν στο λιμάνι, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά για την ήττα του ΠΑΟ στη Λάρισα, με την οποία ο Θρύλος ξέφυγε στην κορυφή με 13 βαθμούς.
Αντίθετα με τις  Ισπανικές, οι Πορτογαλικές ιστοσελίδες A Bola και maisfutebol στέκονται στην κατηφόρα των «πράσινων» με το συμπατριώτη τους, Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο.
Χαρακτηριστικά, η A Bola τονίζει στον τίτλο της πως:
«Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο έχασε και έμεινε 13 πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό». Παράλληλα, τονίζει τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Εργοτέλη και την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες.
Η διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό έφτασε μέχρι και τον Καναδά με τον τοπικό Τύπο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με σκόρερ τους Μιραλάς, Μοντέστο και Πάντελιτς ενώ αντίθετα οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-0 από τη Λάρισα και έμειναν 13 ολόκληρους πόντους πίσω από το Ολυμπιακό.

1 σχόλιο: