Με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης! Και για να φτάσει στο σημείο αυτό, ο τεχνικός του Εργοτέλη καταλαβαίνετε ότι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο...


«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Εργοτέλη το αποτέλεσμα, αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα δεν ήταν καλύτερο γιατί δεν υπήρχε φίλαθλο κοινό και ήταν ένα κρύο πράγμα. Παρόλα αυτά έγινε μία προσπάθεια από εμάς να κρατηθούμε στο παιχνίδι, δεν το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο λεπτό μείναμε πίσω στο σκορ και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα.

»Για εμάς δυσκόλεψε πολύ περισσότερο πριν ακόμα αρχίσει ο αγώνας όταν η Σούπερ Λίγκας έβαλε το παιχνίδι μας την Τετάρτη. Τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, ούτε το υλικό, ούτε οι παίκτες μπορούν σε τέτοιες επιβαρύνσεις. Μπορέσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο. Κάποια στιγμή κάτι έγινε χάσαμε τον έλεγχο.

»Τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο», δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη και ακολούθως απάντησε ότι αν κρίθηκε για την ομάδα του ο αγώνας στο χαμένο πέναλτι του Λεάλ: « Όχι, όχι. Ο Ολυμπιακός είχε περιθώρια και χρονικό διάστημα για να νικήσει. Είναι μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Οπωσδήποτε θα μας έδινε ένα αβαντάζ για να κρατηθούμε περισσότερο στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν κρίθηκε το παιχνίδι εκεί.

»Κρίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου στο δεύτερο μέρος. Η εικόνα που μου δίνει ο Ολυμπιακός και η εντύπωση που μου δίνει, είναι ότι είναι μία ομάδα του προπονητή, μία ομάδα που δουλεύει τα παιχνίδια, δεν βασίζεται σε συγκεκριμένες μονάδες, σε συγκεκριμένους παίκτες. Βασίζεται στο σύνολο και στη συνολική της παρουσία μέσα στο γήπεδο. Αυτή την εικόνα έχω εισπράξει εγώ σε όλο το πρωτάθλημα».