ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Προσπάθεια για να έρθει ο Σέστιτς


Προσπάθεια για να έρθει ο Σέστιτς

6 Μαρτίου, 2011

ΣΕΡΒΙΑΟι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού καταβάλλουν προσπάθειες ώστε ο άλλοτε διεθνής άσος των Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού να δώσει το παρών στο επερχόμενο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο φιλικό του Καραϊσκάκη στις 24 Μαρτίου.
Με αυτή την κίνηση θα δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στο προγραμματισμένο φιλικό του Καραϊσκάκη, ανάμεσα στους δύο συλλόγους, που έχουν αναπτύξει αδελφικές σχέσεις και προετοιμάζονται για σειρά ευχάριστων εκπλήξεων στους αμέτρητους οπαδούς τους, που θα κατακλύσου κάθε γωνιά του «Ναού»!
Για την ιστορία, ο Μίλος Σέστιτς, για δυόμιση χρόνια (Δεκέμβριος 1984 – Μάιος 1987) «μάγεψε» με την φανέλα του Θρύλου κερδίζοντας ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών της πειραϊκής ομάδας και η έλευση του θα γίνει δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό! Πιθανό να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες…
Παράλληλα οι του Ερυθρού Αστέρα προσπαθούν να κάνουν το κόλπο – γκρόσο και να πείσουν τη  παλιά τους δόξα να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο φιλικό. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή, όπου το εν λόγω παιχνίδι αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και στην Σερβία.
Επίσης όπως έγινε γνωστό, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα προβλέπεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου και να βοηθήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην επιτυχημένη οργάνωση του φιλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου