ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

SUPER LEAGUE- ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



 SUPER LEAGUE- ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Η νίκη του Πανιωνίου με σκορ 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι αλλά και αυτή της Λάρισας κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) στην «AEL FC Arena» για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετατρέπουν το παιχνίδι των «κυανέρυθρων» με τους «βυσσινί» στη Νέα Σμύρνη την επόμενη αγωνιστική σε ματς ζωής ή θανάτου και για τους δύο.

Η Καβάλα νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε ένα ακόμα βήμα προς την Ευρώπη και ταυτόχρονα έστειλε τους Αρκάδες ένα βήμα πιο κοντά στην Football League.  Δείτε όλα τα γκολ των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Κυριακή 6/3

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Νίκη που την φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή συμμετοχή πήρε η Καβάλα επί του Αστέρα Τρίπολης 1-0, με σκόρερ τον Αμπντούν στο 60ο λεπτό. Από την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μετά από αυτή την ήττα μπλέκει ακόμα περισσότερο και πλησιάζει… στα αλώνια της Football League.



Μεγάλη ανατροπή παραμονής πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-2), αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει! Ο Λεμονής έκανε τις κινήσεις που έπρεπε όταν οι «κυανέρυθροι» έμειναν πίσω στο σκορ (51’ Σφακιανάκης) και δικαιώθηκε πανηγυρικά, γεμίζοντας με «οξυγόνο» τα πνευμόνια της ομάδας του.

Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2




Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-0

Παίζοντας ψυχωμένα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο -χωρίς κίνητρο- Παναθηναϊκός ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα επικράτησε 2-0 των «πράσινων» στην «AEL FC ARENA» και απέδειξε ότι… είναι ακόμα ζωντανή στο «κυνήγι» της παραμονής! Μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν τα δύο τέρματά τους οι «βυσσινί», με τους Πανκράτ (22') και Τσιμπάμπα (27').




Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0

Την ώρα που οι άλλοι σκέφτονται τα play-off, ο Ολυμπιακός κοιτά πόσα ρεκόρ μπορεί να σπάσει. Με ένα εκρηκτικό 20λεπτο στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του Εργοτέλη στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Καραϊσκάκη, έκαναν το «12 στο 12» στο φαληρικό γήπεδο και οδεύουν ολοταχώς στο να τελειώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μόνο με νίκες στην έδρα τους! Στο +13 πλέον η διαφορά από τον Παναθηναϊκό, με το… «διπλό» στην Τούμπα να δίνει και μαθηματικά τον τίτλο!



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0
Σπουδαία νίκη με 4-0 πέτυχε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Super League 2010-2011. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Scocco που πέτυχε δύο γκολ, στο 35΄ και το 55΄, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Diop στο 11΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δέλλας στο 79΄. Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, έκτος με 34, και ένα παιχνίδι λιγότερο, ο ΠΑΟΚ.









Σάββατο, 5/3

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 3-0

Άνετα κι ωραία, με ευρωπαϊκό αέρα ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «κούρσα», επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα «λιοντάρια», τα οποία δείχνουν συμβιβασμένα με την ιδέα του υποβιβασμού, και με τη νίκη πέρασαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση του πίνακα, πάνω από την ΑΕΚ.


Άρης-Ηρακλής 0-1

Με γκολ του Ιάκομπ στο φινάλε, ο Ηρακλής πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (1-0), έβγαλε (σχεδόν) οριστικά τους «κίτρινους» εκτός στόχων μιας και είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τα play-off, ενώ την ίδια στιγμή απέκτησε απόσταση… ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το δοκάρι του Κόκε σε σουτ του Ισπανού μόλις στο δεύτερο λεπτό και η διπλή ευκαιρία του Ηρακλή λίγο πριν το τέρμα που σημείωσε ο Ρουμάνος, με τον Σηφάκη να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κρατήσει (ακόμα) κανείς από αυτό το μέτριο 90λεπτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 2-1

Το πείραμα με τους δύο επιπλέον βοηθούς διαιτητή (βοηθοί γραμμής) στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ είχε απόλυτη επιτυχία και έτσι η επιτροπή κανονισμών της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας άναψε το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίησή τους και στο Euro 2012.



Η επόμενη αγωνιστική (26η)
Σάββατο, 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 13/3

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00)
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00)
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15)
Κέρκυρα-Άρης (17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου