ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

To ESPN κανει αναφορα για τον Οτσόα

To ESPN κανει αναφορα για τον Οτσόα

Ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμο Οτσόα φιλοξένησε το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN στο Μεξικό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής επικαλούμενοι δικές τους πληροφορίες αλλά και όσα έχουν μεταδώσει ελληνικά ΜΜΕ, ανέφεραν ότι το μέλλον του 26χρονου Μεξικανού τερματοφύλακα είναι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ο Οτσόα που μένει ελεύθερος από την Αμέρικα θα έχει προορισμό την Ευρώπη, σύμφωνα με τους Μεξικανούς δημοσιογράφους που μάλιστα έδειξαν καλά ενημερωμένοι υποστηρίζοντας ότι η νέα του ομάδα στην Ελλάδα θα είναι ο Ολυμπιακός επειδή αναζητεί έναν καλό τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον 40χρονο Νικοπολίδη.

Μερικά απ' όσα ειπώθηκαν:

«Το μέλλον του βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν και το θέμα δεν είναι τελειωμένο 100%, όμως υπάρχει ενδιαφέρον πολύ σοβαρό από την Ελλάδα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα τελειώσει αυτό το τουρνουά και μετά μένει ελεύθερος, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Το όνειρο του Γκιγιέρμο Οτσόα είναι να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Ελλάδα. Είναι η πιο ξεκάθαρη επιλογή που έχει αφήνοντας το Μεξικό και την Αμέρικα για να συνεχίσει την καριέρα του. το πρώτο βήμα του δεν θα είναι να παίξει στην Αγγλία ή την Ισπανία ή σε άλλη χώρα, αλλά στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου