ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ (2-2), το Σάββατο (21/8) στο "Stade de Geneve" της Ελβετίας. Πολύ καλός ο Μαρκάνο, βρίσκει τα πατήματά του ο Κοστάνσο, ενώ προβληματίζει ο Πάντελιτς.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με την Ίντερ στο ένατο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του, αγωνιζόμενος για περισσότερο από μία ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μέλμπεργκ, ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για την ετοιμότητά του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.



Κοστάνσο: Ήταν συγκεντρωμένος και "διάβαζε" καλά τις φάσεις, προλαβαίνοντας τους επιθετικούς της Ίντερ. Ένιωσε μεγάλη πίεση, είχε πολλά σουτ στην εστία του, αλλά δεν "πνίγηκε" και αυτό είναι το θετικό για τον Αργεντινό τερματοφύλακα, που όσο περνά ο καιρός βρίσκει τα πατήματά του. Στα γκολ δεν φέρει ευθύνη.


Μέλμπεργκ: Κάκιστος. Η αποβολή του "χάλασε" το φιλικό. Πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 5 λεπτά και ειδικά την πρώτη θα μπορούσε να την αποφύγει, αφού η μπάλα ήταν στη γραμμή και δεν υπήρχε κίνδυνος, ενώ το λάθος στην δεύτερη κίτρινη δεν αντιπροσωπεύει την κλάση του Σουηδού.

Παπαδόπουλος: Άλλη μια θετική εμφάνιση για τον Έλληνα σέντερ μπακ. Είχε πολύ καλές θέσεις και γενικότερα θύμισε τον Αβραάμ που όλοι ξέρουμε.

Μαρκάνο: Καλή  εμφάνιση από τον Ισπανό. Αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ  και ήταν θετικότατος. Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, κάλυπτε χώρους όποτε χρειαζόταν, ενώ ανέβαινε με αξιώσεις στην επίθεση. Προς το τέλος κουράστηκε και ο Πάντεφ του έκανε τη ζωή δύσκολη, όμως αυτή ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Μαρκάνο με τον Ολυμπιακό.

Μοδέστο: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ως δεξιός οπισθοφύλακας και είχε πάρα πολλά προβλήματα. Στην επανάληψη πέρασε στο χώρο του κέντρου και ήταν πολύ καλός για άλλη μια φορά, σκοράροντας ένα πολύ ωραίο γκολ, μετά από "ριμπάουντ" έξω από την περιοχή. Ο Κορσικανός βοηθά πολύ περισσότερο την ομάδα στη μεσαία γραμμή παρά ως δεξί μπακ και αυτό φάνηκε για ακόμα φορά στο ματς με την Ίντερ.

Ουρτάδο:  Ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή, όντας αρκετά αργός σε σχέση με τους αντιπάλους του, ενώ μετά την αποβολή του Μέλμπεργκ έπαιξε ως σέντερ μπακ, όπου ήταν πολύ θετικός. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν περισσότερο για τα μάτια των ανθρώπων της Ξαμάξ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικός. Ίσα ίσα...

Φέισα: Είχε την τύχη να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε ανεπίσημο ματς. Έπαιξε στη μεσαία γραμμή και ήταν για μία ακόμα φορά πολύ καλός, χωρίς να φοβάται να βάλει τα πόδια του στη "φωτιά".

Φουστέρ: Ο Βαλβέρδε πειραματίστηκε και τον ξεκίνησε ως "αντι-Ριέρα" και δεν ήταν καθόλου καλός. Στην συνέχεια πέρασε στη φυσική του θέση, δηλαδή ο περιφερειακός επιθετικός και πίεζε συνέχεια τα αντίπαλα μπακ.

Γέστε: Βιρτουόζος. Το παιχνίδι του είχε μια "αρχοντιά" στη μεσαία γραμμή, ενώ από το πόδι του ξεκίνησε το πρώτο γκολ αφού η εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Φέισα. Πολύ καλός ο Ισπανός.

Φετφατζίδης: Είχε πάλι μερικές "μαγικές" στιγμές αλλά και κάποια "νεκρά" διαστήματα. Εναλλασσόταν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά γενικότερα η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Μιραλάς: Στην κορυφή της επίθεσης έχει πρόβλημα και δεν θυμίζει τον "καλύτερο... για εμάς", όπως όταν αγωνίζεται στα άκρα. Έβγαινε στην αντεπίθεση, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός. Πάντως ίσως θα μπορούσε να σκοράρει, αν τον τροφοδοτούσε ο Χαβίτο στη φάση του 61ου λεπτού.

Μανιάτης: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Βαλβέρδε, καθώς μπήκε με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε στη θέση του Φουστέρ για λόγους τακτικής και, όπως πάντα, ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα. Στην επίθεση είχε και πάλι μικροπροβλήματα. Θετική εμφάνιση για τον Έλληνα διεθνή.

Παπάζογλου: . Η είσοδός του στο ματς συνέπεσε με την πίεση της ιταλικής ομάδας στα καρέ του Ολυμπιακού. Δεν ήταν κακός, όμως έχασε τον Πατσίνι στη φάση του δεύτερου γκολ της Ίντερ και αυτό στιγμάτισε την εμφάνισή του.

Χαβίτο: Η εμφάνιση του Ισπανού θα ήταν απλά αδιάφορη, αν δεν είχε την τραγική επιλογή να προτιμήσει τον Φέισα αντί του αμαρκάριστου Μιραλάς στη φάση του 61', όπου οι "ερυθρόλευκοι" έβγαιναν με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Δεν ήταν καλός ο Ισπανός.

Χολέμπας: Μπήκε ως αριστερό χαφ και δεν εντυπωσίασε. Μια καλή σέντρα και ένα δυνατό σουτ ήταν η στατιστική του σε όσο διάστημα αγωνίστηκε. Στα θετικά του ήταν ότι "ντούμπλαρε" τον Μαρκάνο στην άμυνα.

Πάντελιτς: Ο σέρβικη "μηχανή των γκολ" έχει χάσει την σπιρτάδα του και αυτό φαίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Σε μια κάθετη μπαλιά του Μοδέστο, ο Μάρκο δεν προσπάθησε κάν να προλάβει τη μπάλα, ενώ θα τον έβγαζε "φάτσα" με το τέρμα. Είναι μια ταχύτητα κάτω από τους συμπαίκτες του, ενώ η διαφορά κάνει... "μπαμ" όταν αντικαθιστά τον Μιραλάς στην κορυφή.

Ποτουρίδης: Μπήκε στο 74' και έπαιξε περίπου είκοσι λεπτά. Παρ' ότι δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ και δεν μπορέι νακριθεί με ασφάλεια, άφησε καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές

http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου