ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο Ζαγοράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ;-O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...

Ο Ζαγοράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα» ο Θοδωρής Ζαγοράκης φέρεται να «βολιδοσκοπεί» τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ!. Η πιθανή πλέον αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οδηγεί σε αποχώρηση τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή από τους «ασπρόμαυρους». Οι «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, φαίνεται πως βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας της ΕΠΟ από τον κύριο Ζαγοράκη, ενώ θετική γνώμη για τον νυν πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων.


zagorakis epo
Στο σχετικό άρθρο μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο στενό του περιβάλλον και μια σκέψη που περιτριγύριζε εδώ και μήνες το μυαλό του Ζαγοράκη φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Μεγάλο ρόλο στην τελική του απόφαση έπαιξε η προ δεκαπενθημέρου δήλωση του κ. Φλωρίδη ότι: «Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ θα είμαι εγώ, με αντιπροέδρους τους Ζαγοράκη και Βρύζα». Η πρώτη προσέγγιση στον Ζαγοράκη για θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο έγινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Νικόλα Πατέρα. Τότε είχε απαντήσει αρνητικά. Όταν εμφανίστηκαν οι επενδυτές στην Θεσσαλονίκη, ο Ζαγοράκης κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης και θέλησε να την συνδυάσει με μια νέα εμπλοκή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Με δεδομένη την επιθυμία του Σοφοκλή Πιλάβιου να αναλάβει από τον Νοέμβριο την θέση του ανώτατου πειθαρχικού επιθεωρητή της UEFA, ανοίγει ο δρόμος για την προεδρία της ΕΠΟ. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι στις αρχές Σεπτέμβρη ο Ζαγοράκης θα αποχαιρετήσει τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και θα επιχειρήσει να διαπιστώσει εάν μπορεί πράγματι να καταλάβει τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας».
 AΛΛΗ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΑΝΤΕ..ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η...ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΕΕΕ ΖΑΓΟΡ????....Ε..ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.....
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου