ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ????



Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης???ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ????
5/10/2011
 ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ????Απο ποτε αποκτουν παραμονες του αγωνα να πηγαινει Προεδρος ΠΑΕ στην ΚΕΔ να βλεπει τι??? αν οι διαιτητες ειναι της αρεσκειας του?απο ποτε ? νεα μοδα αυτη? τι αλλο θα δουν τα ματακια μου απο τα χανουμια και συγκεκριμενα απο τον διορισμενο Προεδρο τους ουτε κι εγω ξερω...Επειδη λεει ο Μαρινακης παραπονεθηκε για την διαιτησια με τον ΠΑΟΚ...και συ βρηκες πατημα για να πας εκει Αδαμιδη? Εδω δεν παει ο Μαρινακης για μας ...παει ο Αδαμιδης....ΕΛΕΟΣ....ο Μαρινακης ακομα και σαν Προεδρος SUPER LEAGUE τολμησε να κατεβει στα αποδυτηρια μετα απο σφαγη και οχι σε αγωνα συμφεροντων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και εγραφαν επι μηνες οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι....τωρα ομως τιποτε...ισα που την βρηκαμε αυτην την ειδηση...ακους εκει? να απαει να δει αν ειναι οι διαιτητες που του αρεσουν...κι αμα δεν του αρεσουν? τι θα γινη? θα ζητηση αναβπλη του αγωνα η να αλλαξουν οι διαιτητες και να βαλουν αλλους?....αν ισχυει κατι τετοιο να ξερουμε και μεις...καθε φορα που θα παιζουμε να πηγαινει ο Προεδρος μας να τους βλεπει αν ειναι καλα παιδια και αν δεν του αρεσουν να ζηταει να αλλαχτουν...ετσι παει...ετσι κιαλλιως για μας ολοι πρεπει να αλλαξουν ...γιατι κανεις ποτε δεν εχει παιξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 50-50 εντος και εκτος Καραισκακη...εμεις θα πρεπε να παμε να δουμε ποιοι ειναι και οχι ο Αδαμιδης....αλλα ειπαμε...μολις ρουφηξουν το τρομπονι μετα θα φταιει η κακη διαιτησια και προετοιμαζουν το εδαφος απο τωρα...παλιες πουτανες στο κουρμπετι....απαυτα ξερουν πολλα...ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕΣ ΣΤΟ 90ΦΕΥΓΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ??? ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ....ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ....



IΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ....

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να περάσει αύριο μια... βόλτα από την ΚΕΔ, προκειμένου να ζητήσει να είναι όλοι πιο προσεκτικοί εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης!
Ο πρόεδρος της "Ένωσης" σκέφτεται να προβεί σε αυτή την κίνηση, λόγω των παραπόνων του Βαγγέλη Μαρινάκη για την διαιτησία μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να κάνει... ντου στην ΚΕΔ και να απαιτήσει από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό, τι αφορά στον διαιτητή του ντέρμπι στις 15 του μήνα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζητήσει να οριστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό διαιτητής που να είναι κοινής αποδοχής!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου